©  Foto:

Fodboldgolf Fredenslyst

Besøg denne super hyggelige fodboldgolfbane mellem Odder og Horsens. Banen ligger naturskønt i en granplantage og byder på dejlige rammer til en dyst i boldkundskaber i det fri.

Sjov aktivitet for hele familien

Besøg denne fodboldgolfbane ved landsbyen Oldrup, hvor en juletræsplantage er blevet indrettet hyggeligt med offentlig adgang til at spille dette sjove spil. Så tag vennerne eller familien med til et par timers underholdning i det grønne i godt selskab.

Banen hos Fredenslyst har 18 huller, og turen rundt er 900 meter. Den byder på masser af sjove, lette og svære forhindringer i granplantagen, der byder på masser af læ og små hyggekroge.

 

Om fodboldgolf

Som navnet antyder, kombinerer fodboldgolf fodbold med golf. Der spilles med en læderfodbold, og så gælder det ellers om at sparke bolden i hul på så få spark som muligt. Fodboldgolf har også elementer af minigolf, og på flere af hullerne, vil der forskellige typer af forhindringer, der skal forceres. Alle kan være med i fodboldgolf, men det vil naturligvis være en fordel at have et vist boldøje, da nøglen til succes er at kunne kontrollere boldens retning og fart. Det er en afslappet og uformel aktivitet, hvor der er plads til snak og leg.

 

Sådan fungerer det

Hos Fodboldgolf Fredenslyst er der høflig selvbetjening. Det betyder, at du blot skal møde op ved adressen og følge anvisningerne. Betaling foregår med MobilePay eller kontant. Efter betaling kan du frit benytte anlæggets faciliteter lige så længe som du har lyst.  Du har adgang til bolde, scoreboards og skrivetøj. Kom gerne i almindeligt fodtøj – fodboldstøvler er ikke tilladt.

Anlægget er designet, så man også kan hygge sig, selvom der er enkelte i jeres gruppe, som ikke ønsker at spille fodboldgolf. Der er flere hyggekroge med borde/bænkesæt og et picnicområde med grill, som er til fri afbenyttelse. Det er desuden muligt at spille petanque, kongespil og stigegolf.

Tag endelig egne drikke og madvarer med og benyt gerne grillen. I er velkomne til at bruge en af trækvognene og fragte maden ud i terrænet, hvor I kan nyde den i fred og ro.

 

Priser og åbningstider

Fodboldgolf Fredenslyst holder åbent i sommerhalvåret fra 1. maj til udgangen af oktober fra 9-21 hver dag.

Voksne: 110,- kr.

Unge 6 – 17 år: 55,- kr

0 - 6 år: Gratis

+ 65 år: 55 kr.

Sæsonkort: 500 kr

 

Om Fredenslyst

Fredenslyst er navnet på en gård, som oprindelig lå i landsbyen Oldrup. Midt i 1920’erne brændte gården dog, og de daværende indehavere, familien Reffenstein, valgte at genopbygge gården midt på deres mark, hvor den stadig ligger den dag i dag.

Gården og den 16.000 m2 store grund blev købt af de nuværende indehavere i 1998, og de valgte i 2011 at starte en juletræsplantage, hvorfra der er fæld-selv og julestue i juleperioden.