©  Foto:

MTB-sporet i Odder

Lidt nord for centrum af Odder ligger den lille Bisgaardskoven, hvor du finder et kort, men kompakt og udfordrende singletrack trail. Den lille, snoede rute byder på tekniske udfordringer og godt udnyttet terræn.  

Sjovt spor nær centrum af Odder

Odder er omgivet af mindre skove, og det er ganske naturligt, at man har udnyttet det fordelagtige landskab og byens cykelkultur til at skabe et trail i Bisgaardskoven, hvor mountainbikere kan slå sig løs. Det nye blå spor er 2,2 kilometer med 100 meters opkørsel og nedkørsel. Er benene til mere, kan du køre flere omgange – det er en sjov rute, der byder på flere tekniske udfordringer, og den kan sagtens tåle at blive gentaget flere gange.

Bisgaardskoven er ikke stor, og ruten er anlagt på et småt område, men terrænet er særdeles veludnyttet til den tekniske rute. Selvom den er teknisk, er den let at gå til for alle. Sporet er blåt, hvilket vil sige, at det anbefales til MTB ryttere med grundlæggende færdigheder. Der er kun moderate stigninger og ingen hop, drops og huller, der kan være farlige for den uøvede.

 

Her finder du sporet

Kør til Skovdalsvej i den nordlige del af Odder i retning af genbrugspladsen. Umiddelbart vest for genbrugspladsen, på nordsiden af vejen, fører en sti ind i Bisgaardskoven. Det markerer samtidig starten på sporet. Herfra følger du de blå pile rundt på det ensrettede trail. Ved starten finder du også en informationstavle, og der er generelt godt skiltet.

Sporet er tilgængeligt i dagtimerne, men vær opmærksom på, at ruten er lukket i maj måned, som er yngleperiode for vildt, grævlinger og andre af skovens dyr.

 

Flere MTB-spor i lokalområdet

I Kystlandet finder du nogle af landets bedste MTB trails. På denne side kan du finde information om de øvrige spor og ruter i Odder, Horsens og Hedensted Kommuner.