©  Foto:

Skippergården B&B

Midt i hjertet af øen Endelave ligger Skippergården B&B. Slap af i idylliske omgivelser, og gå på opdagelse i Skippergårdens lille galleri, der er drevet af vært og flet-kunstner Lene Iversen.  

Kom ned i gear på kaninernes ø

Tæt på havnen og Endelaves oplevelser og spisesteder ligger Skippergården, som er en gammel bindingsværksgård fra 1777. Gården er den perfekte base for dit ophold på ferieøen, hvor du kan koble af, nyde naturen, de vilde kaniner og østemningen.  

Når du booker et af gårdens værelser, er morgenmad, adgang til eget bad og toilet samt trådløst netværk inkluderet i prisen.

 

Endelave Flet

Indehaver Lene Iversen arbejder til daglig med stoleflet.  Hun fletter Poul Kjærholm stole for PH og tilbyder også at omflette eller reparere PK-stole for private. Så, hvis du er den heldige indehaver af en af de skønne Poul Kjærholm stole, som trænger til en kærlig hånd, kan du overveje at tage den med dig til Endelave og kombinere flet med et uforglemmeligt ophold på Kattegats perle, Endelave.

 

Book dit ophold

Kontakt Skippergården B&B pr. telefon eller mail for at forhøre dig om muligheden for at booke dit ophold i historiske og smukke omgivelser hos Skippergården på Endelave.

 

Udforsk Endelave

På Endelave venter unik og fredet natur og hyggelig dansk østemning. Gå en tur på øens populære vandrerute Kaninoen, der går hele vejen rundt om øen eller lej en cykel på havnen – eller oplev øen fra ryggen af en islandsk hest. I byen finder du både spisesteder, hyggelige butikker med lokale produkter og attraktioner. Og så er der aldrig langt til den nærmeste skønne sandstrand.

Du kan finde inspiration til oplevelser på Endelave på denne side.