©  Foto:

Endelave Lystbådehavn

Kaninernes ø i Kattegat er et dejligt stop på sejlerferien i det Østjyske Øhav. På den hyggelige lystbådehavn er der gode faciliteter, og på den idylliske ø venter skønne oplevelser og vild natur på dig lige i nærheden.  

Mærk den unikke østemning på sejlerferien

På Endelave finder du et lille, hyggeligt, maritimt havnemiljø med færgehavn og lystbådehavn samlet for enden af en mole. Her er der god plads og alle de vigtigste faciliteter som du har behov for, når du lægger til kaj. Her er der slæbested og el, vaske- og tørrefaciliteter, grillplads, bad, legeplads m.m, så du er sikret de perfekte rammer, når du er i land på sejlferien.  Endelave er en populær destination for gæstesejlere, som ønsker at opleve den særlige stemning, som hersker på Årets Ø 2020/21.

 

Udforsk Endelave

Havnen ligger ganske tæt på øens lille by som du kommer til for enden af molen. Her er der kro, spisesteder og hyggelige butikker og masser af idylliske huse. Her leves livet i et roligt tempo, og det kan du mærke, når du bevæger dig rundt i gaderne, hvor der ikke er meget trafik.

Du kan begive dig ud på den populære vandrerute Kaninoen, som går hele vejen rundt om Endelaves fredede natur langs kysten på en 21 km lang rute.  Du kan også vælge en af de tre kortere skiltede kanin-ruter på 3-12 kilometer.

På havnen ligger Endelave Grill & Café, hvor du kan leje cykler til udflugten. Du kan komme rundt på alle dele af øen på den tohjulede. Hos caféen kan du i øvrigt også bestille morgenmad eller tage et slag minigolf.

 

Tag del i de mange aktiviteter

Endelaves beboere arrangerer jævnligt aktiviteter for øens gæster. I sommerperioden kan du gennem Aktiv Ø kvit og frit deltage i arrangementer som yoga på stranden, golf, crossfit og sejlerskole.

Der er desuden flere udbydere af guidede ture på Endelave. Prøv tangsafari eller writer’s walk

 

Tag en dukkert i Kattegat

Vandet ved havnen egner sig glimrende til badning, og med den splinternye badebro har du de optimale vilkår for at køle af i bølgen blå. Ved siden af havnen (og i øvrigt næsten hele vejen rundt om øen) er der strand, hvor du kan solbade i fred og ro, hvis vejret er til det.