©  Foto:

Kirppu Horsens Loppesupermarked

Gå på udkig efter loppefund i dette mere end 1.000 m2 store loppesupermarked i Horsens. Her finder du et stort udvalg af genbrugsvarer for enhver smag og til en god pris.

Besøg byens loppesupermarked

Hos Kirppu bliver du mødt af et mekka af loppeguld, når du træder ind i den store butik. Med over 300 stande, er det muligt for alle at finde noget, der kan friste; uanset om man leder efter lækkert tøj til billige priser, retro ting til hjemmet eller noget helt særligt til en du holder af. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan finde i butikken. Musik, spil, bøger, møbler, legetøj eller udstyr til din hobby. Der findes et stort udvalg af både tøj og ting til voksne såvel som til børn.

 

Kig ind i butikken

Kirppu Horsens Loppesupermarked er altså et paradis for dig, der elsker at gå på loppemarkeder og handle brugte varer til en god pris. Der er åbent 361 dage om året, hvor du i fred og ro kan gå rundt i de indendørs gange og finde gode varer. Der er priser på alle varerne, så du slipper for at ”prutte” om prisen – og du kan være helt sikker på, at du altid tager derfra med en god handel.

 

Tag en pause, mens kæresten handler

Du kan godt afsætte god tid til dit besøg hos Kirppu Horsens. Der er nemlig mange fristelser, der skal overvejes i de hundredvis af stande. Du har dog mulighed for at tage et hvil undervejs i det hyggelige loungeområde, hor der altid er bløde sæder og gratis kaffe og te. I kasseområdet har du desuden mulighed for at købe snacks og søde sager, der kan forsøde ventetiden.

 

Vil du have din egen stand?

Hos Kirppu har du mulighed for at leje din egen stand, hvor du kan sælge alt mellem himmel og jord. Hvis du har tøj, pynteting eller andet, der er blevet tilovers derhjemme, så er det en kærkommen mulighed for at tjene penge samtidig med at du glæder andre. På Kirppu’s hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du lejer din egen stand.

 

Åbningstider

De aktuelle åbningstider kan altid ses på på hjemmesiden. Hold dig desuden gerne orienteret ved at følge Kirppu på Facebook og Instagram, hvor du kan se nye tiltag og nye spændende varer på hylderne.

Kirppu Horsens Loppemarked glæder sig til at byde dig velkommen.