©  Foto:

Tian Fu

Besøg denne kinesiske restaurant i Horsens med et stort udvalg af smagfulde asiatiske retter lavet af råvarer af høj kvalitet. Her finder du også lækker sushi og en overdådig buffet med et stort udvalg af retter for enhver smag.

Når du får lyst til asiatisk i Horsens

På Strandkærvej i Horsens, ved siden af byens bowlingcenter, ligger denne store kinesiske restaurant med hele 150 siddepladser. Den ret omfattende menu byder på et væld af kinesiske retter samt byens måske bedste sushi. Og har du svært ved at vælge, så kan du jo bare gå ombord i den store buffet, som er et reelt overflødighedshorn af både kinesisk og sushi.

Tian Fu er det perfekte valg til en hyggelig aften i byen med god mad, men også oplagt til takeaway og udbringning.

 

Menuen

Kinesiske supper, sprøde forretter, jernfadsretter og skønne hovedretter med and, oksekød, svinekød, rejer og kylling er alt sammen på menuen. Vil I gerne prøve flere forskellige retter, så er der en række faste menuer, hvor I får fire små forskelligartede retter.

Er du mere til sushi, så er der mange forskellige typer at vælge mellem.   Der er desuden 11 forskellige menuer at vælge mellem, hvor I smager lidt forskelligt.

Og I kan roligt tage børn med – der er også klassiske børneretter som fiskefilet og pølser med pommes.

I kan se hele menuen på Tian Fu’s hjemmeside.

 

All you can eat tag-selv-bord

Tian Fu er kendte for deres asiatiske luksus buffet, som bl.a. indeholder dagens suppe, sushi bar, salatbar, mere end 20 forskellige kinesiske retter, mongolian barbecue med fire slags kød, saucer, frisk frugt samt flere slags is og kaffe.

Vil I gerne have noget at slukke tørsten med, mens I spiser? Så prøv buffet-tilbuddet inkl. ad libitum fadøl, husets vin og sodavand i 3 timer.

 

Nyd retterne derhjemme eller på hotellet

Foretrækker du at få bragt maden lige til døren? Så kan du her bestille takeaway med levering.

Du er også velkommen til at ringe til Tian Fu på +45 75 61 38 88 og bestille mad til afhentning. Så sparer du leveringsomkostningerne.

 

Åbningstider

Tian Fu har åbent til aften alle ugens dage. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på hjemmesiden.