Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Bygholm Park

Nyd et romantisk ophold i historiske omgivelser på denne gamle herregård fra 1775.  Mærk herregårdsånden i de gamle lokaler og gå en tur i den gamle herregårdspark. Hotellet ligger ganske tæt på Horsens Station og centrum og er et oplagt valg til ferien i Østjylland. 

Stemningsfuldt ophold i historiske omgivelser

I Horsens’ grønne oase, Bygholm Park, ligger en smuk gammel herregård. Herregården er i dag indrettet som hotel, hvor personalet står klar til at byde dig velkommen med åbne arme. Bygningens store historie mærker du stadig den dag i dag, da vægge og lofter fremstår i original stand flere steder. Samtidig er det et moderne hotel med alle de faciliteter, du efterspørger. Comwell Bygholm Park er indrettet med 142 skønne værelser, og her er der rigelig med plads til alle – uanset om du er på udkig efter et romantisk weekendophold, skønne rammer for familieferien eller forretningsrejsen.  

 

Værelser med skønne faciliteter

Alle værelser på Comwell Bygholm Park er stilfuldt indrettet i moderne nordisk stil, der komplementeres fint af stedets historie. Værelserne er alle udstyret med eget bad, skrivebord, telefon, TV, strygebræt/jern, gratis WiFi m.m. Nogle værelser har desuden sofa, spisebord, badekar, garderobe og terrasse afhængig af værelsets størrelse. Her er alt fra enkeltværelser til store familieværelser til de helt store juniorsuites på 30-40 m2.

Uanset hvilket værelse du indlogeres på, har du adgang til hotellets øvrige faciliteter, såsom hotellets fitnesscenter. I parken er der en stor, veludstyret legeplads til børnene og mulighed for at spille disc-golf. Udstyr til dette kan lånes hos hotellet.

Når du trænger til at røre benene, er det muligt at låne en cykel og udforske Horsens-området på to hjul. Hotellet smører gerne madpakke til turen.

Med hele 350 parkeringspladser er det muligt for dig at parkere lige ved hotellet. Og skulle du ankomme med tog, så ligger stationen ved Bygholm Park.

 

Nyd et måltid mad i restauranten

I Comwell Bygholm Parks historiske restaurant er herregårdsstemningen størst. Her er vægge og lofter originale, og du finder ikke en mere storslået ramme for dit måltid. Restauranten er åben til morgenmad og aften, og det er ikke nødvendigt at være overnattende gæst for at benytte restauranten.

Når vejret tillader det, kan du spise eller nyde en kold forfriskning på den store terrasse ud til Bygholm Park, hvor du kan beundre udsigten.

 

Tæt på det hele

Det er let at komme til Comwell Bygholm Park fra Østjyske Motorvej E45. Fra hotellet skal du kun gå et par hundrede meter gennem parken før du kommer til stationen og Horsens Centrum. Hotellet ligger derfor ideelt i forhold både Horsens’ og Østjyllands store attraktioner. Du er ganske tæt på byens shopping centrum, spillesteder og museer. Og så ligger byer som Aarhus og Billund indenfor kort køreafstand.

 

Book dit ophold

På Comwell Bygholm Parks hjemmeside kan du booke dit ophold på det historiske hotel. Her kan du også læse mere om hotellet, værelsestyper og faciliteter.