Gå til indhold
Familie går i solnedgang på Sukkertoppen

Gratis glæder i Kystlandet

Foto: Destination Kystlandet

Alle har ret til store oplevelser. Også selv om det er sidst på måneden, og omkostningerne er løbet løbsk på ferien. Vi guider til sjove aktiviteter i Horsens, der ikke koster hverken en rød reje eller spidsen af en jetjager.

Den perfekte skovtur kræver intet andet end modet til at slippe det planlagte liv, tage på eventyr og lade pengepungen få et velfortjent hvil. I tilgift får du parkerne, de grønne åndehuller, vandre- og cykelturene langs Gudenåen og meget andet. Og børnene har gratis adgang til flere museer.

Uanset om du er til hygge, action, romantik eller historie – ja, så har Kystlandet noget for dig.

Cykel- og vandreture i naturen

Ingen kan kræve betaling for ophold i naturen. Og heldigvis for det!

Et af de mest populære udflugtsmål i Kystlandet er Den Genfundne Bro. Broen fra 1899, der har ligget begravet under jord i en dæmning indtil for ganske nylig, ligger på Naturstien Horsens-Silkeborg, der er en gammel asfalteret banestrækning i smukke omgivelser. Naturstien er stort set fri for biltrafik og passer derfor perfekt til en cykeltur med familie

Kystlandet byder på stor variation i landskabet, og der er cykel -og vandreruter med både kyst, skov og bakker og i alle længder.

#kystlandet: