Hvis det regner

Foto: Jakob Hansen

Ja, vi ved godt, at det kan ske. Regnbygerne i Danmark er faktisk grunden til, at alt er så grønt og smukt. Heldigvis har vi i Kystlandet også en masse oplevelser, som er helt kolde over for vind og vejr.

Tips til en regnvejrsdag

Liste
Kort

Kom i tørvejr bag tremmer på Fængselsmuseet

Her kan I komme med om bag tremmerne af det tidligere Horsens Statsfængsel og bliv fanget af den helt særlige stemning. Og bare rolig: Vi skal nok slippe jer ud igen!

Læs mere

Fold jeres indre spilop ud i Brætspilscaféen

Slå jer løs og vælg mellem næsten 500 spil - alt lige fra yatzy til Dungeons and Dragons. Eller prøv det drøn-sjove Shuffle Board, som bedst beskrives som indendørs-curling i mini-format!

Læs mere
Børn bader i de forskellige bassiner hos Aqua Forum i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Destination Kystlandet

Vandleg i Aqua Forum

56 meter lang vandrutchebane, varmtvandsbassin til de helt små, vipper og tumle/svømmelegetøj i fire bassiner. Med udsigt til vandpjaskeri og leg i timevis ryger ungernes smil helt op til ørerne - og vi forstår dem. I Aqua Forum får I snildt en hel dag til at gå - og så er der garanti for ro i bilen hjem.

Læs mere
Mal din egen kop på Art By Me cafen i Horsens for børn
Foto: Destination Kystlandet

Slip kreativiteten løs og mal på keramik

Prikker, striber, splatværk og glitter - lav lige præcis dén kreation, du har lyst til hos Art B Me kreativ café på Torvet i Horsens.  

Mega-mekka af et slaraffenland i Horsens Legeland

Efter et par timer i Horsens Legeland er der garanteret ro på bagsædet hjemad! Prøv de mange trampoliner, kravletårnet, hoppeborge, spillemaskiner eller den oppustelige aktivitetsbane. Mens tumlingerne slår sig løs, kan de voksne slappe af i Legelandets café.  

Kæledyrsgården
Foto: Kæledyrsgården

Kæledyrsgården

Kig forbi denne hyggelige bondegård ved Gudenåen, som bugner af nuttede kæledyr og bondegårdsdyr, som elsker at få besøg af dyreglade børn og deres forældre. Her kan I komme helt tæt på et væld af for...

Læs mere
Hermans Hule Horsens
Foto: Hermans Hule Horsens

Hermans Hule Horsens

I udkanten af Horsens ligger dette legeland, som byder på masser af aktiviteter og spil for børn. Her kan familiens yngste rigtig slå sig løs og lege i timevis til en pris, som er til at betale.

Læs mere

Lun jer på levende og legende indtryk på Horsens Kunstmuseum

Tag hele familien med og gå på opdagelse i kunstens verden hos Horsens Kunstmuseum. Det er slet ikke kedeligt, tværtimod! For de små pilfingre er der flere aktiviteter, der danner grobund for sjove samtaler om farver, figurer, fortolkninger og følelser. Afsted med jer!

Læs mere

Pil i maskineriet på Industrimuseet

Er dine børn nogle pilfingre? Så tag dem endelig med på Industrimuseet. Her kan I dyste om at samle kuglelejer på tid, komme med i knallertværkstedet eller med på PUCH MAXI-TUR.

Læs mere

Dyk ned i nye historier på Horsens Kommunes Biblioteker

På Horsens Kommunes Biblioteker kan du både surfe i bøger, aviser og på nettet i al slags vejr - og hold øje med Kalenderen, for særligt i ferieperioderne er her også mange kreative værksteder, aktiviteter og højtlæsning for børn og barnlige sjæle. 

Læs mere

Bliv blæst bagover af den dansende blomstervæg på Kulturstationen

Slå jer løs i kreative sysler, prøve en ægte elguitar, syng løs fra hjertet eller lær at danse en farve. I børnenes kulturhus Kulturstationen sker der sjove, finurlige og kreative aktiviteter hver weekend - helt gratis. 

SMASH Padelcenter Stensballe
Foto: Racket Club Stensballe

SMASH Padelcenter Stensballe

I naturskønne omgivelser ved Stensballegaard Golfklub ligger dette padel center, hvor du kan prøve kræfter med padel sporten. Uanset om du er øvet eller begynder, har du mulighed for at kigge ind og s...

Læs mere
Bæger med popcorn fyldes i Biffen i Odder som ligger i Destination Kystlandet
Foto: Destination Kystlandet

Pop op og hop ned i Biffen Odder

Sæt jer godt til rette og nyd de sprøde popcorn og en god film i Biffen i Odder. Klik ind og se det aktuelle program og få en hyggelig oplevelse for hele familien.

Læs mere

Tag kegler med en bowlingtur på Hotel Pejsegården

Hvem kan tage flest kegler på de fem bowlingbaner hos Hotel Pejsegården i Brædstrup? Slå også et smut forbi spillehallen med billard og arkadespil - og glem ikke at tanke op med mad og drikke fra bistroen ved siden af. God dyst til jer alle!

Læs mere

Spil, leg og dyst med hinanden hos Kuglen & Keglen

Hos Kuglen & Keglen i Odder kan I kaste jer ud i en vaskeægte familiedyst på bownlingbanen, poolbordet eller airhockeybanen. Nyd en lækker burger undervejs på den amerikanskinspirerede diner - og hvis det klarer op, kan I også slå jer løs på hoppeborge, minigolfbanen og meget mere udenfor.

 

Læs mere
Kvinde går i Juelsminde hallerne
Foto: Destination Kystlandet

Hyggebold og leg i Juelsminde Hallerne

I Juelsminde Hallerne kan hele familien brænde krudt af og holde formen ved lige i læ for regn og vind. Book en bane til den store familiedyst, uanset om I er til badminton, squash eller en gang hyggebold.

Læs mere
Far og datter kommer flyvende ud af vandrutchebanen i Vandhalla i Hou
Foto: Destination Kystlandet

Vådt ude og vådt inde...

Vand fra oven kan være koldt og træls - men indenfor er det en leg! Kast jer ud i timevis af vandleg i Vandhalla i Hou med masser af sjov, motion og afslapning i svømmebassinet.

Læs mere

Kom i tørvejr og få fyldt vidensdepoterne op!

Kom med indenfor på Industrimuseet og Fængselsmuseet, hvor historierne kommer til live og opleves med alle sanserne.