©  Foto:

Bowling- og aktivitetscenter hos Hotel Pejsegården

Nyd nogle timer i spillets og legens tegn hos Hotel Pejsegården i Brædstrup. I dette bowling- og aktivitetscenter finder du 5 professionelle bowlingbaner, diverse spil og en stor spillehal.

Tid til en dyst med familien i Bakkelandet

Hotel Pejsegården i Brædstrup har et stort udbud af faciliteter til deres gæster – heriblandt et bowlingcenter med mange aktiviteter. Det er dog ikke kun hotellets gæster, som kan benytte centret. Du kan sagtens komme udefra og benytte faciliteterne mod betaling.

Her kan du tage familien og vennerne med til en bid mad og en dyst i diverse spil.

Centret har fem bowlingbaner. Der er desuden underholdende spil som air hockey, pool, billard og bordfodbold. Og ved siden af bowlinghallen er der tilmed en spillehal med mere end 30 automater, hvor både børn og voksne kan lade sig underholde.

 

Kombiner med et godt måltid mad

I forbindelse med aktivitetscentret ligger den ene af Pejsegårdens to restauranter, Restaurant Dillen. Her kan du nyde klassiske danske retter til frokost, og et indbydende og bredt udvalg af populære retter til aften. Kom ind og nyd en gang stegt flæsk eller en schnitzel, smørrebrød, en pastaret, rødtungefilet eller måske en bowling-steak.

Læs mere om Restaurant Dillen her.

 

En dag i Brædstrup

Besøg Pejsegårdens aktivitetscenter som en del af en dagsudflugt til Brædstrup. Brædstrup byder på en spændende bymidte med et overraskende rigt butiksliv. Tag en tur i den hyggelige folkepark og gå en tur rundt om Ring Sø, hvor der også er en fin strand med badebro. Og ganske nær Brædstrup ligger flere store naturoplevelser. For eksempel Den Genfundne Bro, der ligger få kilometer fra byen og er forbundet med byen via Naturstien mellem Horsens og Silkeborg.