Gå til indhold

De bedste is i Kystlandet

Foto: Horsens City Camping

Hvor finder man den bedste is i Kystlandet? Her får du vores bud på de lækreste is i Odder, Horsens og Juelsminde. Prøv dem og afgør selv!

Ferietip: Spis is - hver dag!

Den vigtigste af feriens kostanbefalinger er: Mindst én is om dagen! Det er vores allerbedste ferietip både for store og for små.

I Havnens Café og Isbar i Juelsminde kan du fx smage 40 års erfaring og kærlighed i den berømte guf, som stadig bliver lavet efter samme oprindelige opskrift.

Her har vi samlet vores bud på, hvor I kan kaste jer ud i Kystlandets mange smagsvarianter.

Tips til de bedste is

Liste
Kort
Havnens Café & Isbar
Foto: Havnens Café & Isbar
01

Havnens Café & Isbar

Vi tør godt love, at Havnens Café & Isbar er blandt Danmarks bedste ishuse. Med et kæmpe udvalg af lækker is og en uovertruffen placering på havnekajen er det et af de steder, du bare er nødt til at b...

Læs mere
Mosters Ishus
Foto: Destination Kystlandet
02

Mosters Ishus

Det bliver ikke meget hyggeligere end et besøg hos Mosters Ishus på havnen i Hou. Skulle det være en gammeldags isvaffel med guf? En grillet sandwich? Eller hvad med en iskaffe og et brætspil? 

Læs mere
Is-Kagen
Foto: Is-Kagen
03

Is-Kagen

Få en stor isoplevelse hos dette anderledes ishus i Horsens. Her kan du nyde den lækreste, hjemmelavede is i smukke, kreative designs. Hos Is-Kagen kan du både nyde imponerende iskager, softice, hjemm...

Læs mere
Fru Møllers Mølleri
Foto: Aleksander Mogensen
04

Fru Møllers Mølleri

Et besøg hos Fru Møller er en helstøbt oplevelse. Kom forbi og se gårdens dyr helt tæt på, tag en pause og træk vejret dybt ned i maven. Gå ombord i gårdbutikkens og restaurantens specialiteter og fan...

Læs mere
Minigolfbanen ved Husodde Strand
Foto: Horsens City Camping
05

Minigolfbanen ved Husodde Strand

Ud til en flot badestrand ved Horsens ligger denne minigolfbane som en sjov aktivitet for hele familien. Giv den gas på den middelalder-inspirerede bane og kombiner med en lækker is ved vandet.

Læs mere
Mosters Café
Foto: Lasse Torp
06

Mosters Café

Kig forbi denne centrale café på Torvet i Odder til brunch, frokost, lidt snacks, kaffe eller en drink i solen på caféens hyggelige udeareal. 

Læs mere
Minigolfbanen Saxild
Foto: Minigolfbanen Saxild
07

Minigolfbanen Saxild

Hygge og underholdning er i højsædet hos denne traditionsrige minigolfbane, som ligger få skridt fra østkystens bedste badestrand, Saksild Strand. Her kan både børn og voksne få en god oplevelse og ko...

Læs mere

#kystlandet: