©  Foto:

Minigolfbanen ved Husodde Strand

Ud til en flot badestrand ved Horsens ligger denne minigolfbane som en sjov aktivitet for hele familien. Giv den gas på den middelalder-inspirerede bane og kombiner med en lækker is ved vandet.

En perfekt dag ved vandet

Flot natur, en skøn sandstrand, lækre is ved vandkanten og ikke mindst en sjov dyst for hele familien. Det er opskriften på en god sommerdag ved den jyske østkyst.

Ved Horsens’ østlige udkant ligger badestranden Husodde Strand og campingpladsen Horsens City Camping. Her kan du tilbringe en dejlig dag med familien, hvor der ikke skal bruges meget energi på at overbevise børnene.

 

Eventyr blandt middelalderborge

Alle er velkomne til at benytte minigolfbanen hos Horsens City Camping. Det er ikke nødvendigt at være campist. Bare henvend jer i receptionen, så udleverer de udstyret til jer til en beskeden pris.

Minigolfbanen har 18 huller, hvor I kan dyste mod hinanden og se, hvem der klarer udfordringerne bedst. Prøv kræfter med bakker, tunneler og diverse udfordringer og se, hvem i selskabet, som tager titlen som dagens sejrherre.

Banen er bygget op med eventyr og middelalderen som tema og midt på banen er der en stor middelalderborg. Hvis du ikke passer på, kommer du i gryden hos heksen eller får en tur i gabestokken.

Minigolfbanen er åben fra påske og indtil efterårsferien (uge 42).

 

Nyd en is med rabat

Udover minigolf, byder campingpladsen også på skønne is og kolde drikkevarer i kiosken. Du er velkommen til at nyde isen ved de opstillede borde, på græsarealet eller ved stranden.

Der serveres både gammeldags isvafler, softice samt diverse pindis og vafler fra Premier Is.

Hvis I giver personalet besked om at I også gerne vil have en is med, når I lejer køller, bolde og regnskabstavler i receptionen eller butikken, får I isen til en ekstra skarp pris: I kan se de aktuelle priser på Horsens City Campings hjemmeside.  

I kiosken kan I desuden købe kaffe, kakao og et lille udvalg af fastfood.

 

Udforsk omgivelserne

Husodde Strand er en Blå Flag-strand med rigtig fine faciliteter og badebro. Her er også en legeplads, hvor børnene kan tumle.

Stranden ligger omgivet af rigtig flot natur, der let kan udforskes til fods eller på cyklen. Umiddelbart øst for stranden ligger Stensballe skovene ned til kysten, hvor man med fordel kan gå sig en tur i det grønne. Ind mod byen kan Ifølge den smukke panoramarute Husoddestien med en fantastisk udsigt.

Et lille tip: Hos campingpladsen kan I låne citybikes mod et depositum og køre en tur i det flotte kystlandskab.

Det er også muligt at leje SUP boards i receptionen og begive jer ud på Horsens Fjords rolige vand.