©  Foto:

Restaurant Rummelig

I hjertet af Brædstrup, ved det nyrenoverede banetorv, ligger byens kulinariske centrum. I den smukke gamle posthusbygning kan du nyde et lækkert måltid mad til frokost eller aften fra et spændende menukort.

Store madoplevelser i dejlige omgivelser

Lige midt i Brædstrup, hvor banestien krydser gennem byen, finder du Brædstrups gamle posthus, som nænsomt er blevet renoveret og vakt til live som byens centrale spisested. De indbydende lokaler er indrettet med åbent køkken, så du som gæst kan følge med i madlavningen på første parket.

Rummelig er åben til både frokost og aften.

 

Gastronomi til aften

Menukortet til aften er kreativt og årstidsbestemt. Der skiftes løbende ud i retterne, så du er sikret friske og gerne lokale råvarer. Der tilbydes altid et alsidigt udvalg for enhver smag – der tilbydes både oksekød, fisk, fjerkræ og vegetariske alternativer. En stor inspirationskilde til menuen er Rummelig’s egen grønthave.

Til aften er Rummelig den perfekte ramme for store og unikke madoplevelser i afslappende rammer.

Se den aktuelle aftenmenu på denne side.

 

Klassiske lækkerier til frokost

Kig forbi Rummelig til frokost, hvor du kan nyde et godt måltid mad i solen på terrassen eller indenfor i læ i den hyggelige restaurant. Her kan du forkæle dine smagsløg med frokostklassikere som stjerneskud, pariserbøf eller salat. Eller gå all-in med en saftig, krogmodnet ribeye steak til den store sult.

Rummelig er perfekt som et kulinarisk indslag på en udflugt til Bakkelandets store naturoplevelser, som ligger lige i nærheden – f.eks. Den Genfundne Bro og Klostermølle. Samtidig går den populære rute Naturstien Horsens-Silkeborg lige forbi døren, cirka halvvejs mellem de to byer.

Se den aktuelle frokostmenu på denne side. 

 

Inspiration til oplevelser i Brædstrup

Brædstrup er en hyggelig handelsby beliggende i skøn, kuperet natur. Her finder du spændende specialbutikker i den renoverede bymidte, grønne oaser, en badesø med strand og nærhed til mange kendte naturattraktioner.

På denne side kan du finde forslag til aktiviteter og oplevelser i Brædstrup.