©  Foto:

Tunø Cykeludlejning

Ved havnen på Tunø ligger øens cykeludlejning. Her kan du leje cykler til både børn og voksne samt scootere. Med en cykel er det både trygt og let at udforske den bilfri ø i Kattegat.

Billig, komfortabel cykeludleje på Tunø

Når du står af færgen på Tunø og begiver dig op på havnen, kan du ikke undgå at lægge mærke til øens cykeludlejning på din venstre side. Bare kig efter flagene og de mange cykler, når du drejer til venstre ud på øens hovedgade.  Hos Tunø Cykeludlejning kan du leje cykler til alle behov. Der er både damecykler, herrecykler, børnecykler, cykler med barnestole, trailere, sofacykler og el-scootere.

Priserne er gennemskuelige og til at betale. Det koster f.eks. kun 50 kroner for at leje en cykel i en hel dag. Så du skal ikke stresse for at være tilbage med din cykel ved et bestemt tidspunkt – bare tag dig god tid på din cykeltur rundt på øen.

 

Sådan fungerer det

Tunø Cykeludlejning er ubemandet. Der er med andre ord høflig selvbetjening og betaling med MobilePay. Cykler kan lejes for enten 1 dag, 1 uge eller 2 uger. Det er dermed muligt at benytte cykeludlejning til en fair pris, uanset om du besøger øen på en dagstur eller har brug for et transportmiddel, når du holder ferie på Tunø. Det er ikke muligt at booke cykler på forhånd, men der er mange cykler til rådighed. Hvis du kommer ind med færgen og går direkte til cykeludlejningen, burde der også være cykler tilgængelige til dig.

Cyklerne er alle kvalitetscykler af mærket Winter. Priser starter ved 50 kr. pr. dag for en voksencykel med gear. Du kan se de nøjagtige priser på Tunø Cykeludlejnings hjemmeside.

 

Hvad skal jeg se på cykelturen

Eftersom Tunø er en bilfri ø, er det en fredelig og tryg oplevelse at cykle på øen. Du skal kun være opmærksom på fodgængere, nogle få traktorer og kreative, hjemmelavede køretøjer. Tunø er ikke stor – vandreruten, som går hele vejen rundt om øen langs kysten, er kun 8 kilometer lang.  Cykelturen foregår på veje lidt længere inde i land, som primært er mindre grusveje. Kun hovedgaden gennem øens landsby er asfalteret. Flere steder har du dog en flot udsigt over vandet. Det er muligt at komme omkring på hele øen.

På denne side kan du læse mere om cykelturen på Tunø.

 

Udforsk Tunø

Tunø er en meget charmerende og idyllisk ø, som nærmest er prototypen på autentisk dansk østemning. Her finder du mange sjove, unikke karakteristika for en ø, som har udviklet sig uden bilkørsel. Vi anbefaler, at du kombinerer cykelturen med afslapning på stranden, et godt måltid mad i solen på et af øens spisesteder og måske en vandretur på ruten rundt om øen på toppen af de høje skrænter.

Du kan finde mere inspiration til din tur til Tunø på denne side.