©  Foto:

SuperBrugsen Juelsminde

I byens største dagligvarehandel kan du få alt det, som du har brug for på din ferie. I Juelsmindes førende madbutik er der en stor slagter, en delikatesse, bager og kiosk. Service og kvalitet er i højsædet, så du altid er sikret en god oplevelse som kunde.

Tæt på byens liv

Nær Juelsmindes store lystbådehavn, strand og shoppingcentrum finder du SuperBrugsen, som byder på et stort sortiment af alt, hvad hjertet kan begære. Faktisk behøver du ikke komme andre steder på din ferie. Fokus er på at være et madmarked med friske kvalitetsråvarer og specialiserede afdelinger.

Slagterafdelingen har et stort udvalg af kødudskæringer og kødpakker til grillen.

Og i delikatessen kan du blandt andet finde nem aftensmad, lækre færdigretter og pålægspakker.

I bagerafdelingen er der et væld af forskellige danske kager og friskbagt brød til morgenmaden.

Og den velassorterede vinafdeling har den helt rigtige vin, der sætter prikken over i’et på dit måltid.  

 

Alt til ferien

I SuperBrugsen er det muligt at købe alt det udstyr, du kommer til at skulle bruge på din ferie. Så hvis du glemte at få solcremen eller badehåndklædet med hjemmefra, så er der råd for det. Du kan også få kortspil eller anden underholdning til hyggen på hotelværelset eller sommerhuset. Og grillbriketter til madlavningen på en varm sommeraften på terrassen.  

I kiosken kan du købe magasiner, håndkøbsmedicin, tobak eller andet, du lige står og mangler. Hvis du vil ud og fiske, så har du også mulighed for at købe det statslige fisketegn. 

 

Gammeldags købmandskab i nye klæder

SuperBrugsen Juelsminde er en klassisk brugs, hvor der lægges en ære i at servicere dig bedst muligt. De dygtige og specialiserede medarbejdere kan rådgive og vejlede dig, og hvis en vare ikke er på lager, kan den ofte bestilles hjem til dig.

SuperBrugsen glæder sig til at tage imod dig.