©  Foto:

Rosenvold Havn

Hvis du leder efter en rolig lystbådehavn i naturskønne omgivelser, så er Rosenvold oplagt for dig. Beliggende i indsejlingen til Vejle Fjord er du omgivet af skov og strand, kun en ganske kort gåtur fra nogle af områdets store naturoplevelser.

Afslapning i idylliske rammer

Rosenvold er en hyggelig lille perle på landkortet. Området består af en strand, en campingplads, et slot og ikke mindst en lille intim marina, alt sammen lækkert pakket ind i smuk natur. Rosenvold er det helt rigtige sted at komme ned i gear.

Havnen har fine faciliteter med toilet, bad, grill, wi-fi og gas. Der er en lille legeplads, hvor børnene kan bruge energi og en volleyball-bane ned til stranden.

 

Udforsk naturen

Nordsiden af Vejle Fjord er kendetegnet ved smukke skove og dramatisk kystlinje. Værd at besøge er Staksrode Skov, der ligger cirka 2 kilometer fra havnen. Skoven byder på høje skrænter ned mod Stenhøj Strand og et voldsomt og betagende udtryk. Der er flere ruter rundt i skoven. En af disse går forbi Borgruinen Stagsevold.

På den anden side af havnen ligger Hotel Vejlefjord med deres smukke park. Ved hotellet er der en række historiske kurveje, som blandt andet tager dig forbi det smukke Træskohage Fyr.

 

Vær opmærksom på:

Der er ikke noget havnekontor i forbindelse med Rosenvold lystbådehavn. Havnefogeden kommer 2 gange dagligt og ellers skal man betale i postkassen ved klubhuset. Havnen kan besejles ved mil. vand 2,0 meter efter en større udgravning i 2019. Gæstesejlere bedes benytte pladser med grønt skilt ved gæstebroen.