Sejlbåd i Tunø Havn

Sejlerferie i Østjylland

Foto: Destination Kystlandet

Kursen er sat mod Kattegats rolige vand. Som sejler i Østjylland har du store oplevelser i horisonten. Indenfor kort afstand venter charmerende øoplevelser i det Østjyske Øhav, havnestemning på fastlandet, kultur og shopping i områdets byer samt let adgang til regionens store attraktioner.

Ved det blå Østjylland er friheden total

Intet slår følelsen af ultimativ frihed på sejlferien. Som sejler kan du spontant søge fra havn til havn og hver gang du lægger til kaj, venter nye oplevelser. 

Du skal lede længe efter et område, der byder på så varieret et udbud af oplevelser indenfor kort afstand som Kystlandet. Med en egn, der er præget og formet af sine stolte, maritime traditioner, finder du i Kystlandet adskillige indbydende lystbådehavne - fra de helt store med alle de moderne faciliteter til de intime og fredelige pladser. Du kan hurtigt komme fra kulturbyen Horsens til stemningsfulde havnebyer som Juelsminde og øhoppe mellem de små øer i det Østjyske Øhav. 

Transport på land

Hvordan kommer du fra havnen og videre til områdets oplevelser? Ved næsten alle havne på land er der busforbindelse fra havnen. Ved områdets øhavne er der cykeludlejning.  Uanset hvad, er områdets oplevelser indenfor kort rækkevidde. 

Gør som Bubber og Villum

Se tv-programmet om Bubber og Thomas Villum Jensens sejlferie i Det Østjyske Øhav og få en smagsprøge på, hvad der venter.