©  Foto:

Restauranten hos Mejeriet Tunø

Mejeriet Tunø er Tunøs centrale samlingspunkt. Her venter store madoplevelser krydret med en fantastisk udsigt over Kattegat og en varm og afslappet stemning.

Oplev smagen af Tunø

Hos Mejeriet Tunø er de lokale kvalitetsråvarer i centrum. Al maden er hjemmelavet fra bunden med egne opskrifter, så du er sikret en unik og autentisk oplevelse som gæst.

Menukortet er alsidigt med fokus på det danske køkken. Her er der retter for enhver smag, så hele familien kan finde noget, som frister. Til frokost kan du få enkle retter som æggekage med Tunø kartofler eller en lækker burger. Til aften byder menuen desuden på lækre forretter, kødretter og frisk fisk. Dertil hører en omfattende vinmenu.

Maden kan nydes indenfor i den stemningsfulde restaurant eller på den store terrasse, hvor du har en forrygende udsigt over havet og havnen.

Du kan se den aktuelle menu på Mejeriet Tunø's hjemmeside. 

 

Masser af stemning

Mejeriet Tunø danner rammerne for dem, som er til autentiske oplevelser; musikalske events med højt humør og kolde fadøl, men også for dem, som er til nærvær og rolige yoga-morgener i solskinnet. Her er der plads til alle – fra familien i afslappet feriestemning til vennerne, der får lidt til ganen i festligt lag.

Der afholdes jævnligt events på Mejeriet. Ofte kan du opleve livemusik i restauranten, men du kan også deltage i foredrag, stand-up eller sportsarrangementer.

Uanset, hvorfor du besøger Mejeriet eller hvem du er, så sørger værtsparret Tim og Victoria for at du føler dig hjemme med god service og godt værtskab.

 

Et must, når du besøger Tunø

Tunø er en idyllisk perle i Kattegat, som tilbyder et væld af oplevelser og unik, charmerende østemning. Om du er på ferie på øen eller på endagstur, så er det oplagt at kigge forbi Mejeriet Tunø til en afslappende stund efter en god dag i naturen. Du kan få inspiration til oplevelser på Tunø her.

Hvis du overnatter på Tunø, så kan du gøre det hos Mejeriet. Restauranten er nemlig en del af et badehotel med lyse indbydende værelser og priser, som er til at betale.

 

Bordbestilling

Reserver din plads i restauranten ved at skrive til info@mejeriet-tunoe.dk.

 

Selskaber

Hold din fest på Mejeriet Tunø! Bryllup, fødselsdag, konfirmation & sommerfest – Mejeriet Tunø skræddersyer begivenheden efter dine ønsker.