©  Foto:

Louises Pensionat

Centralt, men fredeligt placeret på ferieøen Endelave ligger denne hyggelige overnatningsmulighed i et charmerende gammelt bindingsværkshus fra 1777. Book et af de fire dobbeltværelser og kom helt ned i gear, mens du nyder den unikke feriestemning.

Den perfekte base for dit øophold

Kunne du tænke dig at opleve Endelaves unikke, fredede natur, de vilde kaniner og den charmerende landsby? Så tag en overnatning hos Louises Pensionat og mærk, hvordan tiden går i sit helt eget langsommelige tempo på Endelave, som nok skal få dig ned i gear.

Louises Pensionat ligger på Kongevejen, nær havnen og kun hundrede meter fra en badestrand. Herfra er du ganske tæt på øens attraktioner og spisesteder, der alle er samlet omkring Endelave By.

 

Faciliteter

Det flere hundrede år gamle gulkalkede bindingsværkshus rummer fire dobbeltværelser til udlejning. Det ene af disse kan fungere som familieværelse med mulighed for ekstra opredning. Opholdet er inklusiv dejlig hjemmelavet morgenmad med lokalproducerede øprodukter, fælles morgemmads/opholdsstue med TV og fri adgang til stor have med terrasse. På den anden side af vejen ligger både boldbane og legeplads.

Der er desuden fri kaffe, the og Wi-Fi for alle gæster.

Hos Louises Pensionat spiller gæstfrihed og rummelighed en stor rolle og her er både familie- og handicapvenligt med alt i stueplan.

 

Booking og priser

Er du klar til at booke dit ophold i historiske rammer på Endelave? Kontakt indehaver Claus Holm på claus.holm6@gmail.com eller telefon 26 82 95 07 og forhør dig om muligheden.

Priser inklusiv morgenmad og linned:

Enkeltseng: 450 kr.

Dobbeltseng (2 personer): 750 kr.

Ekstra opredning (inkl. morgenmad): 350 kr.

 

Om Endelave

Årets ø 2021/22 Endelave byder på mange skønne oplevelser. Gå en tur på den populære vandrerute Kaninoen, som går hele vejen rundt om øen. Alternativt kan du leje en cykel eller golfbil ved havnen. Undervejs kommer du blandt andet forbi det fredede naturområde Flasken, den ganske særlige natur i området Øvre, høje skrænter og fine badestrande. I byen kan du besøge øens spisesteder og butikker med lokalproducerede varer. Hos Endelave Lægeurtehave kan du lære mere om de mange spændende urter, som gror naturligt på øen. Og hos Tanggården kan du købe skønne tangprodukter eller sågar tage på Tangsafari.

Du kan læse mere om oplevelser på Endelave på denne side.