©  Foto:

Linde's Coffee

Nyd den skønneste friskbryggede kaffe fra denne mobile kaffescooter, der kan findes i og omkring Horsens. Kaffevognen står placeret i centrum og ved populære naturområder, og du kan også leje den til eget event.

Friskbrygget kaffe i det fri

Kunne du tænke dig en god kop kvalitetskaffe på shopping-turen eller vandreturen i det fri? Linde's Coffee To-Go er en mobil kaffevogn, som du af og til kan støde på i bybilledet i Horsens. Den hyggelige, lille vogn er udstyret med en lækker espressomaskine og et stærkt sortiment af forskellige kaffetyper. Uanset om du har lyst til cortado, iskaffe, chai latte eller måske en kop te eller varm chokolade, så finder du det her. Og der er også mulighed for at købe en cookie til kaffen.

Der bruges hovedsagelig økologiske råvarer, og der er i den grad tænkt over, at du skal sikres den bedst mulige kaffeoplevelse med nøje udvalgte kaffebønner.

Kaffen serveres af den altid smilende Christina Linde, som sætter en stor ære i at give dig den bedste service.

 

Hvor finder jeg kaffevognen?

Linde's Coffee kaffevognen er en TukTuk, som altid er på farten. Den har ingen fast placering, men kan for eksempel ses i forbindelse med events, på gågaden og ved bynære naturområder, hvor mange mennesker kommer forbi. Følg Linde's Coffee på Instagram eller Facebook for at se, hvor du kan finde kaffevognen.

 

Lej en kaffevogn til dit event

Vil du servere en god kop kaffe til fødselsdagsfesten? Vil du forkæle kollegerne med en kvalitetskaffeoplevelse? Eller står I og mangler en kaffevogn til jeres event? Linde's Coffee kan bookes til alle typer af fester og arrangementer. Kontakt Christina Linde for et uforpligtende tilbud.