Gå til indhold
©  Foto:

Kystfiskeri ved Hou

Hou Havn

Fiskearter:
Havørred, fladfisk, makrel og hornfisk i sæsonen.

Parkering: Hele havnen.
Gode toiletforhold, kiosk osv.

Tip: Havørred i hele området. Godt fiskeri med bobleflåd og sild efter hornfisk fra ydermolen. I det lavvandede område syd for havnen kan der opleves massive stimer af hornfisk.

Oplagt sted til fluefiskeri efter de næbbede filurer. I den kolde periode kan man løbe ind i et fint torskefiskeri, dette er dog meget ustabilt. Skrubber fanges i østenvind på ydersiden af nordmolen. Bedst når solnedgang rammer højvande.

De senere år er området blevet invaderet af makrel i august og september. De fiskes fra ydermolerne morgen og aften. Har man mulighed for det, så kan et godt makrelfiskeri opleves fra jolle få hundrede meter ude fra havnen.

I området er der udsat pighvar. Der fiskes ikke rigtigt efter dem, så ingen ved, om der er potentiale i fiskeriet. 


Hou ved Ravnskoven 

Fiskearter: Havørred og hornfisk i sæson. 

Tip:
Hele området er ret lavvandet og byder i foråret på et godt fiskeri efter havørred og ikke mindst mange hornfisk. En klassisk plads hvor der fiskes intenst efter hornfisk i sæsonen. Vadning er nødvendigt! Desuden et godt område til at stryge rejer i. 

Parkering:
Der kan parkeres for enden af Strandgade.


Hou ved Egmont Højskolen 

Fiskearter:
Havørred, skrubber, og hornfisk i sæsonen. 

Området minder meget om Hølken Strand, og i praksis kan der fiskes over blandet bund på hele strækket hen til Hygge Strand Camping. I perioder, især foråret, fint fiskeri efter havørred og rig mulighed for hornfisk i sæsonen. Skrubber fanges i østenvind og bedst ved højvande, gerne ved solnedgang. Et fiskeri, der først topper i september til november. 

Parkering:
Der kan parkeres tæt ved vandet i det meste af området.

#kystlandet: