©  Foto:

Gudenå Camping og Kanoudlejning

Kunne du tænke dig at holde ferie i naturskønne omgivelser med den rislende Gudenå i baggrunden? På denne intime campingplads kan du holde en afslappende ferie, hvor du vil føle dig tryg. Med sin placering er der gode muligheder for kanoture og endagsudflugter til Østjyllands mange spændende byer og attraktioner.

Tid til afslapning for hele familien

Ved bredden af Gudenåen ligger denne fredelige campingplads i landsbyen Bredstenbro. Pladsen er lille, hyggelig og velindrettet med alle de faciliteter som du har behov for som gæst – uanset om I er en familie med børn eller et par, der rejser alene.

Her er der mulighed for mange aktiviteter – du kan glæde dig til en tur i swimmingpoolen, der også har et babybassin. Børnene kan også give den gas på legepladsen, hvor der er legetårn og hoppepude. Og så har du mulighed for at gratis at smide snøren ud og fiske i Gudenåen fra pladsen.

I kiosken kan du købe alt det vigtigste, og i pladsens cafeteria kan du i højsæsonen stille sulten med lækre grillretter og pizza.

 

Overnatning for enhver smag

Du kan naturligvis overnatte i egen medbragte campingvogn eller telt hos Gudenå Camping. Mange af pladserne ligger fint placeret med en flot udsigt over Gudenåen. Hvis du ikke råder over egen vogn, så har du mulighed for at leje en af de hyggelige hytter af træ, der findes i tre forskellige størrelser. Alle er de udstyret med køkken, køleskab og egen terrasse. Alternativt kan du også vælge at leje et dobbeltværelse med toilet, TV, køleskab og kaffemaskine.  

Den autentiske glamping-stemning kan du mærke, hvis du lejer et af de store time-out-telte, som er særdeles veludstyrede med alt, hvad du har brug for til ferien.

Uanset, hvilken overnatningsform du vælger, har du naturligvis fri adgang til campingpladsens faciliteter.

 

Lej en kano og nyd naturen

Camperer du hos Gudenå Camping, så er det helt oplagt at leje en kano og udforske det smukkeste stykke af Gudenåen til vands. Fra Bredstenbro kan du eksempelvis sejle med strømmen til Klostermølle, hvilket fint kan klares på en dagstur. Du kan også vælge at få fragtet kanoen til Tørring og sejle til Bredstenbro. 

Du er også mere end velkommen til at leje kano hos Gudenå Camping, selv om du ikke overnatter på pladsen. Med i prisen får du også redningsveste, kort og afhentning af kanoer. Du vælger selv, hvor på Gudenåen du starter og slutter din tur. 

Det anbefales, at du booker din kano i god tid.

 

Tæt på Østjyllands store attraktioner

Gudenå Camping og Kanoudlejning Brædstrup ligger i kort køreafstand til nogle af Jyllands ældste og mest spændende købstæder såsom Horsens, Silkeborg og Aarhus, som hver især byder på store kulturelle oplevelser. Pladsen er en oplagt base, hvis du vil besøge attraktioner som AroS, FÆNGSLET, Himmelbjerget og LEGOLAND på din ferie i det centrale Jylland.

Kun fem kilometer fra pladsen ligger Den Genfundne Bro, og der er mange fine vandreruter, cykelruter og udsigtspunkter i området nær pladsen.  

 

Book dit ophold

På Gudenå Campings hjemmeside kan du booke din campingferie. Du er også velkommen til at ringe og forhøre dig om muligheden.