Gå til indhold
©  Foto:

Sandvad Kro

I det smukke landskab mellem Silkeborg og Horsens ligger denne historiske, kongeligt privilegerede kro. I restauranten serveres skønne retter til frokost og aften – og du er også velkommen til at kigge ind til kaffe og kage i forbindelse med en vandretur på banestien eller et besøg ved Den Genfundne Bro.

Historisk spisested i Bakkelandet

Sandvad Kro har en lang og stolt historie, som går helt tilbage til 1500-tallet. Den dag i dag holdes traditionerne stadig i hævd i de gamle lokaler, hvor der drives restaurant og afholdes selskaber. Med sin placering midt i et yndet naturområde med mange attraktioner, er det oplagt at kombinere naturoplevelsen med et måltid mad i kroens charmerende rammer.

 

Lækre retter til frokost og aften

Hos Sandvad Kro kombineres det traditionelle med det moderne. Menukortet spænder bredt og har retter for enhver smag. Råvarerne er nøje udvalgt og ofte lokale, så du er sikret en høj kvalitet i madoplevelsen.

Til frokost kan du prøve det indbydende charcuteri – eller måske en portion moules frites, tarteletter, salat med varmrøget laks eller en god, stor steak af oksefilet.

Til aften kan du sammensætte en lækker tre-retters menu med et varieret udvalg af retter – eller du kan nøjes med en af de lækre hovedretter med oksekød, fjerkræ, svinekød eller fisk. Men når du ser dessertmenuen, vil du formentlig blive fristet til at blive lidt længere.

Du kan se hele menuen på Sandvad Kros hjemmeside.

 

Kaffe og kage

Du er altid velkommen til at kigge ind til eftermiddagshygge med et stykke hjemmelavet kage og en kop kaffe, varm kakao eller te. Der er et stort udvalg af barista kaffe, men er du mere til en kop god, gammeldags sort kaffe, så finder du naturligvis også det.

 

Det skønne område

Sandvad Kro ligger nord for Horsens mellem Østbirk og Vestbirk, midt i det skønne naturområde, der kaldes Bakkelandet. Her finder du kuperet landskab med flere af Danmarks højeste bakker og flotteste udsigtspunkter. Indenfor kort afstand ligger blandt andet Yding Skovhøj, Sukkertoppen, Ejer Bavnehøj og Slaggård Banke. Der er et stort antal skove og naturlige søer på egnen, der er et yndet udflugtsmål for naturelskere. Naturstien Horsens-Silkeborg går nært forbi kroen, og du kan følge den til Den Genfundne Bro.

Kroen ligger desuden lige ved Fyel Badesø og Fyelmose Put & Take, som er blandt de største og flotteste af sin art i regionen.

Du kan læse mere om Bakkelandet på denne side.

 

Hold dit selskab hos Sandvad Kro

Sandvad Kro har stor erfaring med afholdelse af fester, selskaber og møder, og har lokaler i forskellige størrelser, der passer til netop dit selskab. Kontakt kroen for at forhøre dig om mulighederne for at holde netop din konfirmation, fødselsdag eller lignende i den gamle kro.

#kystlandet: