©  Foto:

Folkeparkens legeplads

Ved rådhuset i Odder er byens nye flotte folkepark blevet opført. For familiens yngste er parkens største attraktion den fine nye legeplads, hvor ungerne kan give den gas ved de flotte lokalinspirerede legeredskaber.

Odderkystens nye legeplads

Folkeparken er en ny park centralt i Odder, som indbyder til både leg og afslapning for alle aldre. Parkens ikoniske legeplas er en hyldest til lokalområdets kulturhistorie, og den særlige rolle som landbruget har spillet i udviklingen af byen.

Mest iøjnefaldende er nok den store mølle, som er et legetårn med en stor rutsjebane. Fra møllen kan du transportere mel (sand) til det lokale brødudsalg, som er et fint legehus. Der er også en fiskebutik, hvor du kan lege fiskehandler som en reference til Odderkystens fiskerihistorie.

På legepladsen er også gyngestativ, hængekøjer og balanceredskaber.

 

Om Folkeparken

Folkeparken er en ny bypark, som bliver etableret omkring Odder Rådhus. Den ligger i området mellem Rådhusgade, Aabygade og Nørregade. Nyanlagte stier leder rundt i området og forbinder parkens mange elementer såsom multibane, udekøkken og et stort madpakkehus. 

Folkeparken er en grøn oase for byens og oplandets borgere og turister, kun ganske få meter fra gågadens butikker. Den er integreret som en del af byens liv og kan bruges til både gennemgang og ophold.  

 

Flere legepladser i Kystlandet

Folkeparkens legeplads er lavet af Monstrum, som også står bag legepladserne ved Industrimuseet og FÆNGSLET i Horsens.

På denne side kan du finde forslag til flere legepladser i Kystlandet.

 

Andre aktiviteter i Odder

Folkeparken ligger ved centrum agf byen, og der er en masse aktiviteter, spisesteder og butikker lige i nærheden.

På denne side kan du få inspiration til oplevelser i Odder.