Gå til indhold
©  Foto:

Legepladsen i Mølleparken

Nær Odder Museum ligger en fin legeplads i grønne omgivelser for de mindste. Pladsen i Mølleparken ved Andedammen har de mest basale legefaciliteter. Besøg pladsen som en del af en udflugt i det grønne med picnic ved Odder Å.

En grøn oase for børnene

Nær byens centrum ligger Mølleparken i idylliske omgivelser, gemt bag Odder Museum. Ved de smukke museumsbygninger er en lille sø, andedammen, og herfra går en smal park langs Odder Å’s forløb. Et stykke nede ad stien gennem parken finder du denne lille legeplads. Omkring legepladsen er der gode muligheder for at holde pause og spise picnic i det fri til lyden af den rislende å. Området er godt afskærmet fra byens liv og trafikstøj. Det har Odders ænder også opdaget – de ynder nemlig også at komme i parken og ser gerne nysgerrigt til, mens i spiser frokost.

 

God til små børn

Den runde legeplads har ingen vilde redskaber, der kan skabe et adrenalinrus hos større børn. Her finder du alle de klassiske legesager som forældrene kender fra deres egen barndom. Dækgynger, vipper, rutsjebane, et lille klatretårn og et legehus. Det hele er placeret i én stor sandkasse, så tag eventuelt strandlegesagerne med.

 

Køb kaffen og kagen ved museet

Mens børnene tumler kan de voksne lige så godt nyde en hyggelig stund i de grønne omgivelser. Hos Odder Museums café kan I købe et stykke kage fra Fru Møllers Mølleri eller en kop kaffe to go. Og skal børnene bare have den bedste dag, så kan I købe en Hansen Is i caféen.

Og hvorfor ikke besøge museumsudstillingerne nu hvor I alligevel er her? Kom ind og se vand- og dampmøllen, lær om Odderkystens historie, se de flotte haver og de skiftende særudstillinger.

#kystlandet: