Gå til indhold
©  Foto:

Kvickly Odder

Velkommen i Kvickly, Odders største supermarked med alt hvad du kan drømme om af lækre mad- og drikkevarer. Her kan du fylde vognen med alt det du har brug for til din ferie.

Odders centrale samlingspunkt

Kvickly Odder er ikke bare Odderkystens foretrukne dagligvarehandel. Det er en institution i lokalområdet og et samlingspunkt for byens borgere. Det brede sortiment gør, at du ikke går forgæves.

 

Besøg de mange specialiserede afdelinger

Kvickly’s dygtige og specialiserede personale står klar til at servicere dig og rådgive dig til det helt rigtige køb. 

Grøntafdelingen bugner af friske grøntsager og frugter fra nær og fjern. Slagterafdelingen er klar med mørt og smagfuldt kød i lækre udskæringer, og ønsker du noget, der ikke kan findes i butikken, så er du velkommen til at kontakte slagtermester og forhøre dig om muligheden. Ved bageren kan du få friskbagt brød, boller og kager med masser af smag. Du har desuden også mulighed for at købe fastfood to-go eller lækre specialiteter i delikatessen.

Kvickly Odder har en af Østjyllands største vinafdelinger med vin fra alle verdenshjørner. Du kan gøre et kup både i butikken og i Kvicklys online vin-shop, der kan levere vinen til døren.

 

Meget mere end mad

Foruden det store udvalg af fødevarer, kan du også forsyne dig med non-food produkter, isenkram, modetøj, parfumerivarer samt smukke blomsterbuketter fra blomsterbinder Hanne Kristoffersen.

Og får du brug for håndkøbsmedicin, så ligger der også et apotek i Kvickly.

 

Tag trappen op og se kunst

Ja, den er god nok. På 1. sal finder du Balkon-Galleriet, der har skiftende udstillinger med både lokale og udefrakommende kunstnere. Og skulle du falde pladask for et af de spændende værker, så har du mulighed for at købe det ved at henvende dig i informationen.

 

Nyd et måltid mad

I samme bygning som Kvickly ligger Folkebistroen, som serverer lækre burgere og indbydende bistroretter med økologiske og lokale råvarer. Hvorfor ikke kombinere indkøbsturen med lidt gastronomisk forkælelse?

 

Åbent hver dag

Kvickly har gode åbningstider alle ugens dage året rundt. På deres hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider for både butikken og bageren, der åbner tidligt hver morgen.

#kystlandet: