©  Foto:

Cykel-, SUP-, kajak- og bådudlejning hos Saksild Strand Camping

Er du en vandhund eller en cykelmus? Uanset om du foretrækker en dag på vandet eller en aktiv dag på land, er der hjælp at hente ved Saksild Strand Camping. Her kan du leje alt det udstyr du skal bruge til en oplevelsesrig dag.

Sjove aktiviteter til lands og til vands

Vil du gerne have en sjov og aktiv dag på vandet eller på jernhesten, så kan du hos Saksild Strand Camping leje udstyr til aktiviteter både til lands og til vands. Den børnevenlige Saksild Strand med klart vand og rolige omgivelser er perfekt til vandaktiviteter for nybegyndere. Du finder også mange gode cykelruter i Odder-området.

 

Cykler

At opleve lokalområdet fra en cykel er den perfekte måde at snuse alle indtrykkene til sig i et roligt tempo. Fra Saksild Strand Camping er der kun 7 km. til byen Odder, hvor der både er gode spisesteder og shopping-muligheder. Turen kan også gå langs kysten sydpå mod byen Hou med det hyggelige maritime havnemiljø. Herfra går færgen til den bilfri ø Tunø. Tunø kan opleves både på to ben eller to hjul, du kan eksempelvis opleve Tunø rundt med skattejagten.

Saksild Strand Camping har både almindelige cykler, børnecykler, el-cykler, mountainbikes, tandemcykler eller racercykler. Der er også mulighed for leje af barnestole, småbørnstrailere og cykelhjelm. Priser for leje af cykel:

  • Normalcykel: 100 kr. pr. dag
  • 7 gears cykel: 150 kr. pr. dag
  • Mountainbike: 250 kr. pr. dag
  • Elcykel: 200 kr. pr. dag 

 

Paddleboard

Vil du gerne ud på vandet har du masser af muligheder for både at leje paddleboards, kajakker eller en båd.

Alle paddleboards er oppustelige og nemme at bære ned til vandet. De fås i tre størrelser, børne, medium og large, så hele familien kan komme med på vandet. Når du lejer et paddleboard inkluderer prisen en våddragt og en svømmevest. Priser for leje af paddleboard:

  • 2 timer for 200 kr.
  • Hele dagen for 380 kr. (kl. 09-18)

 

Kajak

Saksild Strand Camping har et bredt udvalg af kajakker til at give en oplevelsesrig dag på vandet. Der er både solo- og dobbeltkajakker, som alle er yderst brugervenlige. Priser for leje af kajak:

  • Solokajak: 2 timer for 200 kr.
  • Solokajak: hele dagen for 380 kr.
  • Dobbeltkajak: hele dagen for 500 kr.
  • Pedalkajak: hele dagen for 500 kr.

For kajak og paddleboard er der et depositum på 500 kr., som tilbagebetales ved returnering.

 

Båd

Vil du hellere på vandet uden at bruge rugbrødsmotoren kan du leje en båd, der er udstyret med elmotor. Båden kan rumme 4 personer, og det kræver ikke et certifikat at sejle den. Prisen for at leje en båd en hel dag (kl. 09-18) er 700 kr.

Læs mere om udlejning på Saksild Strand Campings hjemmeside

 

Odderkysten

Hele kysten langs Odder indbyder til lange dage på stranden spækket med sjove aktiviteter. Tag også en tur til Odder og udforsk byen gennem skattejagten. I Kystlandet er der også rig mulighed for at opleve det Østjyske Øhav, kulturbyen Horsens eller vandre i den skønne natur.

Find yderligere inspiration til oplevelser ved Saksild på denne side.