©  Foto:

Brasserie Stensballegaard

Dette spisested frister med en skøn udsigt over Horsens Fjord, green og skov ved Stensballegaard Golfklub. Her er smag og kærlighed til mad i centrum, når restauranten serverer skønne retter så englene synger alle ugens dage.

Udsigt til store madoplevelser

Brasserie Stensballegaard er det nye navn til restauranten ved Stensballegaard Golfklub. Med udsigt over fjord, green og skov som nærmeste nabo, giver Brasseriet dig de bedste forudsætninger for en udsøgt oplevelse, når du skal ud at spise i Horsens. Her finder du et lækkert varieret menukort med både stjerneskud, pasta, burger og lækre salater. Kokken tryller også lækre smørrebrød frem i køkkenet.

Læg dertil et godt udvalg af drikkevarer fra baren med flere muligheder for fadøl, flaskeøl, vin og drinks. Og så kan du ikke mindst sidde og nyde udsigten i ro og mag med en god kop kaffe ud på eftermiddagen. 

 

Ikke kun for golfspillere

Restauranten ligger i forbindelse med klubhuset ved Stensballegaard Golfklub, som er blandt de bedste og smukkeste golfbaner i landet. Et besøg i restauranten er oplagt efter et par timer på golfbanen, men du er naturligvis også velkommen, når du bare har lyst til en lækker middag eller i forbindelse med en vandretur ved skovene i Stensballe. Stensballegaard ligger ganske tæt på den populære Husodde Strand og vandreruterne Fjordminoen og Banestien Horsens-Odder. Herfra fører en smuk græssti op til golfklubben.

 

Møder, fester og events

Brasserie Stensballegaard har plads til mere end 100 spisende gæster og er et oplagt valg ved større selskaber. 

 

Åbningstider

Brasserie Stensballegaard holder åbent til frokost og aften mandag til lørdag samt søndag i dagstimerne. Du er velkommen til at bestille bord på forhånd telefonisk eller via hjemmesiden