©  Foto:

Bed & Breakfast Horsens Udsigten

Dette skønne, private overnatningssted ligger i den østlige udkant af Horsens, ved siden af Stensballegaard Golfklub. De komfortable værelser har alle egen indgang og en flot udsigt. Fra overnatningsstedet er der ikke langt til centrum og byens oplevelser.

Overnatning på grænsen mellem by og natur

I Horsens-bydelen Stensballe ligger dette private overnatningssted i alleryderste husrække med udsigt til mark, golfbane, skov og fjord. Der er tre værelser, som lejes ud til private. Alle tre med egen indgang fra haven. Overnatningsstedet er nabo til Stensballegaard Golfklub, som har været kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane.  En fin græssti fører ned til den populære badestrand Husodde Strand. Horsens Centrum er ikke langt fra Stensballe. Bybussen kører jævnligt derind og holder tæt på huset, men det kan også anbefales at gå eller cykle ad den fine panorama-sti, Husoddestien langs med Horsens Fjord. Bag golfklubben ligger Stensballe Skovene, som byder på fine forhold for vandring i naturen – ikke mindst de populære vandreruter Fjordminoen og Banestien Horsens-Odder.

 

De skønne værelser

Bed & Breakfast Horsens Udsigten har tre hyggeligt indrettede værelser, som alle er udstyret med egen indgang, elevationssenge, køleskab, elkoger, mikroovn og fladskærms-tv med ca. 50 kanaler samt spiseplads. To af værelserne har badeværelse til deling, mens det sidste værelse har eget bad. Fra værelset er der udsigt til haven og golfbanen.

Fra værelserne er der adgang til haven og den møblerede terrasse, grilludstyr og petanque-bane.

 

Book overnatning

Er du klar til at booke et værelse hos Bed & Breakfast Horsens Udsigten? På deres hjemmeside kan du se tilgængeligheden på specifikke datoer og booke værelser direkte. Alternativt kan du ringe til indehaverne.

Værelserne udlejes både til kortere og længere ophold, og er en perfekt løsning uanset om du bare skal bruge en enkelt overnatning i byen, et weekend-ophold eller en hel ferie.

Når du booker hos Bed & Breakfast Horsens Udsigten, er linned, fri internet, kaffe, te og håndklæder inkluderet i prisen. Der kan betales kontant, med betalingskort eller MobilePay. Indehaverne tager gerne imod Euro, og taler i øvrigt glimrende engelsk, tysk og fransk.

På overnatningsstedets hjemmeside kan du se de aktuelle priser.