Gå til indhold
©  Foto:

Beers Behind Bars

Dyk ned i øllens verden bag tremmerne på det gamle statsfængsel i Horsens til denne store årlige ølfestival. Tag dine ølglade venner med til en dag, hvor I kan vælge mellem mere end 200 forskellige slags øl.

Et eldorado af spændende øl

Udvalget af danske øl er større end nogensinde. Og kvaliteten er ligeledes steget med et væld af nye øltyper og smagsnuancer. Til Beers Behind Bars er der dømt tag-selv-bord af de gode gyldne dråber. FÆNGSLET, Horsens & Friends og Danske Ølentusiaster fylder Magasinet (fængslets gamle lager) op med mere end 200 forskellige øl, ligesom mere end 25 danske og internationale bryghuse vil være repræsenteret.  Her kan du møde små som store bryggerier, bryghuse, mikrobryggerier, håndbryggere og ølspecialister.

 

Sådan fungerer det

Til Beers Behind Bars køber du adgang til 4-timers sessioner og får et smageglas udleveret som du kan tage med hjem efter festivalen. Du kan købe 10 øl-poletter for et rimeligt beløb og få mulighed for at smage mange forskellige øl på dagen.

Du kan også vælge at købe adgang til hele dagen, men vær opmærksom på, at du kan nå at smage mange øl på fire timer. Hvis du køber en heldagsbillet, skal det være for at have god tid til at nyde stemningen og godt socialt selskab i de rustikke rammer.

 

Book din billet

Book billet til Beers Behind Bars, som afholdes 7. oktober 2023.

 

Overnat bag tremmer

Gør festivalen til en helhedsoplevelse med en overnatning i en gammel celle i fængslets tidligere sygeafdeling. Her holder vandrerhjemmet SleepIn nemlig til. Og selvom autenciteten bestemt er til stede med mange synlige levn fra fangerne, så venter der dig en noget mere komfortabel oplevelse end datidens kriminelle blev udsat for.

Bestil din overnatning på FÆNGSLET

 

 

Flere events i Kystlandet

I kulturbyen Horsens og resten af Kystlandet er der mange fede events og festivaler året rundt. Se alle arrangementer i Kystlandets kulturkalender.

#kystlandet: