Gå til indhold

De bedste is i Kystlandet

Foto: Horsens City Camping

Hvor finder man den bedste is i Kystlandet? Her får du vores bud på de lækreste is i Odder, Horsens og Juelsminde. Prøv dem og afgør selv!

Ferietip: Spis is - hver dag!

Den vigtigste af feriens kostanbefalinger er: Mindst én is om dagen! Det er vores allerbedste ferietip både for store og for små.

I Havnens Café og Isbar i Juelsminde kan du fx smage 40 års erfaring og kærlighed i den berømte guf, som stadig bliver lavet efter samme oprindelige opskrift.

Her har vi samlet vores bud på, hvor I kan kaste jer ud i Kystlandets mange smagsvarianter.

Tips til de bedste is

Liste
Kort
Familie spiser is foran Havnens cafe og isbar
Foto: Destination Kystlandet
01

Juelsminde - Havnens Café & Isbar

Vi tør godt love, at Havnens Café & Isbar er blandt Danmarks bedste ishuse. Med et kæmpe udvalg af lækker is og en uovertruffen placering på havnekajen er det et af de steder, du bare er nødt til at besøge i Juelsminde.  

Læs mere
Mor og søn spiser is fra Mosters Ishus på havnen i Hou
Foto: Jesper Rais
02

Hou - Mosters Ishus

Det bliver ikke meget hyggeligere end et besøg hos Mosters Ishus på havnen i Hou. Skulle det være en gammeldags isvaffel med guf? En grillet sandwich? Eller hvad med en iskaffe og et brætspil? 

Læs mere
Familie spiser isvafler hos Fru Møllers Mølleris ismejeri
Foto: David Jervidal
03

Bjerager - Fru Møllers Mølleri

Kom en tur på landet hos det fantastiske landbrug Fru Møllers Mølleri, som foruden gårdbutik, restaurant, bageri, og slagterbutik naturligvis også har eget ismejeri. Her kan du få de skønneste hjemmelavede isvafler, som kan nydes i de idylliske landlige omgivelser. 

Læs mere
Pige holder stor isvaffel hos Minigolfbanen Saxild
Foto: Minigolfbanen Saxild
04

Saksild - Minigolfbanen Saxild

Midt i Saksilds skønne sommerhusområde ligger Danmarks ældste minigolfbane med tilhørende café og ishus. Her kan du nyde den lækreste italienske goumet-is fra Kastbergs i hjemlige, sommerlige omgivelser nær østkystens bedste strand. 

Læs mere
Familie spiser is ved Horsens City Camping
Foto: Lasse Torp
05

Horsens - Husodde Strand

Husodde Strand er den mest populære badestrand ved Horsens. Få skridt fra stranden ligger campingpladsen Horsens City Campings ishus, der serverer både softice og de skønneste vaffelis. Her er der også mulighed for at få en bid mad og et slag minigolf. 

Læs mere
Pige spiser isvaffel hos Mosters Café
Foto: Lasse Torp
06

Odder - Mosters Café

Indehaverne af Mosters Ishus driver også Mosters Café i Odder. Den gode is har de taget med sig til Odder, og du kan nyde et udvalg af lækker italiensk is fra Okkels. Du kan sidde og nyde isen ved caféen eller tage den med dig, når du bevæger dig rundt i bybilledet.

Læs mere
Ishus på terrassen hos Café Banesti i Brædstrup
Foto: Banesti Café & Gastronomi
07

Brædstrup - Banesti Ishus

Centralt i Brædstrup ligger dette ishus på torvet foran Café Banesti. Her kan du i sommerperioden sidde på den solfyldte terrasse og nyde 25 smagsvarianter af italiensk kvalitetsis fra Kastberg Gourmetis og skylle det ned med lækre, kolde drikkevarer.  

Læs mere

#kystlandet: