Gå til indhold

Golf i Kystlandet

Foto:Destination Kystlandet&Destination Kystlandet
Slå ud fra en af vores geniale golfbaner

Livet er bare bedre på golfbanen! 

Kom til Kystlandet og prøv nogle af de bedste golfbaner i Jylland. Her finder du baner, som passer til ethvert niveau og udstyret med topmoderne faciliteter, omgivet af skov, fjord eller havudsigt, når du slår bolden afsted mod greenen.

Gå på opdagelse i banerne og i de mange muligheder for at kombinere golfferien med lækre spiseoplevelser, naturoplevelser og bymiljøer.

 

Golfbanerne

Stensballegaard Golfklub er smukt placeret i udkanten af Stensballe ned til Horsens Fjord. Golfanlægget er af meget høj klasse og kendt som et af de bedste i Danmark. De elsker gæster, og vil med stor glæde byde dig velkommen i oasen ved Horsens Fjord.

Horsens Golfklub er kendt for en 18-hullers-bane i et smukt og let kuperet landskab med mange synlige søer og vandløb. Klubben har desuden Danmarks eneste ratede par-3 bane: En 9-hullers-bane med ægte golfoplevelser i vente.

Vidste du, at banen ved Stensballegaard Golfklub i 2010 blev kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane?

Juelsminde Golfklub er smukt flankeret på den ene side af Kattegats dybblå hav med udsigt over mod Fyn, Æbelø og Endelave. På den anden side står gamle træer og den tætte skov og dæmmer banen ind. Her kan du fra hul 2 nyde en helt unik udsigt med et fantastisk vue over Juelsminde Bugt og Juelsminde Marina.

Banen i Odder Golfklub er kuperet, kompakt og let at gå til med plads til alle – uanset alder og niveau. Har du aldrig spillet golf før, kan du derfor sagtens låne udstyr og teste dine evner på Par-3-banen ved køb af en “Golf og burger”-pakke. 

 

Også en sport for det uprøvede talent

Er du ikke den rutinerede golf- spiller, kan du afprøve talentet på golfklubbernes Pay & Play-baner. Alt udstyr kan lejes, og bagefter venter en lækker frokost eller middag i en af de formidable golf-restauranter.

Prøv fx det populære Golf & Burger-tilbud i Odder Golfklub med 5-hulsbane, leje af udstyr og en lækker burger i caféen til kun 180 kr.

#kystlandet: