Gå til indhold
©  Foto:

Tunø Røgeri & Restaurant

Intet signalerer dansk sommerstemning som et røgeri ved kysten med udendørs servering af lækre fiskeretter. Ved færge- og lystbådehavnen på den bilfri ø i Kattegat kan du købe friske røgvarer eller nyde et måltid mad og et glas hvidvin i solen.

Smagen af sommer og lyse nætter

På ferieøen Tunø ligger denne lille udendørs restaurant i første parket ved vandkanten med udsigt til havet og sejlbådenes master. Når du står af færgen, breder duften af fisk og lyden af klirrende tallerkener sig og lokker dig ind til store smagsoplevelser. Her serverer personalet røgede anretninger med et friskt, koldt glas hvidvin, eller lune fiskefrikadeller med en god kold øl. Du har mulighed for at smage på alt det, som smager godt røget; fisk, skaldyr, svinemørbrad og snacke røgede saltmandler.

Du bør også unde dig selv at prøve det ultra-populære havneskud med dampet og friturestegt rødspættefilet, håndpillede rejer, stenbiderrogn og meget mere. Og har du børnene med, så er der også børnevenlige klassikere på menuen.

 

Lokalproducerede lækkerier

I røgeriets lille butik har du mulighed for at købe et udvalg af friskrøget fisk med hjem.

Røgeriets populære røgsalt er et must, når du besøger øen. Røgsalten med sin karakteristiske ravgule farve kan bruges i næsten al madlavning, og er perfekt som souvenir eller som en autentisk, lokalproduceret gave. Og overvej også de lækre saltmandler, der er helt fantastiske som snack til drinks.

For indehaverne er røgning en passion og et håndværk. Udvælgelse af råvarer og metode er nøje udvalgt, så du er sikret delikatesser af højeste kvalitet.

 

Åbningstider

På Tunø Røgeris hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider og studere menuen på forhånd. Vær opmærksom på, at restaurant og butik holder vinterlukket. Hold dig orienteret på hjemmesiden.

 

Besøg også Mejeriet

Indehaverne af røgeriet driver endnu et spisested på øen, Mejeriet Tunø. Hos Mejeriet kan du opleve et varieret menukort med mange klassiske retter for enhver smag. På den store terrasse er der ofte livemusik, og altid god stemning. Mejeriet er desuden badehotel og et oplagt sted at overnatte på Tunø.

#kystlandet: