©  Foto:

Teltplads i Staksrode Skov

I den smukke Staksrode Skov ved Vejle Fjord finder du hele tre naturlejrpladser. Denne teltplads ligger tæt på parkeringspladsen, og er let at komme til. Her kan du overnatte på toppen af en skrænt med en fantastisk udsigt over fjorden.

Sov i telt på en unik placering

Staksrode Skov er kendt for sine høje, dramatiske skrænter med væltede træer ned til Stenhøj Strand. I skoven, der er blandt de mest spændende i regionen, er der to teltpladser og en shelterplads – alle ligger de på toppen af de høje skrænter og giver en fantastisk udsigt.  

Denne teltplads er den letteste at komme til fra den offentlige parkeringsplads for enden af Staksrodevej. Fra p-pladsen kan du gå ned mod kysten og følge den røde rute mod øst ovenfor skrænten. Teltpladsen er på din højre hånd efter lige godt 500 meter.  

 

Om teltpladsen

Teltpladsen er primitiv og det er gratis at overnatte på pladsen. Der er en infotavle ved indgangen til teltpladsen, som forklarer regler m.m. Der er en bålplads med grill og et multtoilet, men ellers ikke øvrige faciliteter. Medbring selv vand, toiletpapir og håndsprit. Det er tilladt at sanke brænde i skovbunden, men tag gerne selv med, hvis I vil være sikre på tørt træ.

 

Først-til-mølle

Det er ikke muligt at booke teltpladsen på forhånd. Du stiller bare telt op, hvor der er plads. Det er ikke tilladt at afvise andre teltende gæster, og der er god plads til at dele faciliteterne.

 

De andre lejrpladser i skoven

Fortsætter du mod øst kommer du til Østjyllands måske bedst beliggende shelter. Også shelteren har multtoilet og bålplads. Længere mod øst kommer endnu en teltplads, men denne skal bookes på forhånd og er forbeholdt grupper på minimum 15 personer.

På denne side kan du læse mere om Staksrode Skov.

 

Mere primitiv overnatning

På denne side kan du finde inspiration til andre naturlejrpladser, glamping og hytter i Kystlandet.