©  Foto:

Stalden - Tunø Minigolf

Centralt på Tunø, ganske tæt på øens havn, ligger denne minigolfbane, hvor du kan invitere familien eller vennerne med til en sjov og hyggelig dyst. Du er også velkommen til bare at kigge forbi og nyde en is, kolde drikkevarer eller et let måltid mad.  

Sjov aktivitet på Tunø

Når du besøger Tunø på en dagstur eller et ferieophold, bør du unde dig selv at kigge forbi denne minigolfbane i hyggelige, hjemlige omgivelser. Ved den gulkalkede gård, stalden, er der indrettet en stor have med en minigolfbane og masser af borde/bænkesæt, hvor man kan sidde og nyde solens stråler. Fra banen har du udsigt til marker og hav, mens du tager en runde på den gamle, men velanlagte bane, som byder på udfordringer for både begyndere og mere erfarne minigolfspillere.

 

Mad og drikke

Har du ikke mod på at spille minigolf, kan du også kigge forbi for at slappe af i solen og nyde lidt mad, kolde drikke eller søde sager. I caféen kan du blandt andet købe franske hotdogs, hjemmelavet toast, salater, nachos, mm. hvis du trænger til at stille den lille sult. Der er også et godt udvalg af is – alt fra pindis til vaffelis med et stort udvalg af forskellige kugler, heriblandt italiensk is.

Og så er der ikke mindst et stort udvalg af kolde drikkevarer som sodavand, øl, lemonade og milkshakes . Stalden - Tunø Minigolf forhandler blandt andet øl fra det lokale mikrobryggeri, Stormgaarden.

 

Praktisk information

Det er ret let at finde frem til Stalden. Når du ankommer med færgen, kan du følge vejen op for enden af havnen og dreje til venstre ad Tunø Hovedgade. Kort efter vil du på din højre hånd se et stort skilt, som leder op til minigolfbanen. 

Nedenfor finder du åbningstiderne i 2024. Hvis der ikke er åbent, når I gerne vil besøge minigolfbanen, kan I kontakte indehaverne telefonisk på forhånd. De åbner gerne op efter aftale. 

Første åbningsdag er den 11. maj kl. 12:00. Resten af weekenderne i maj vil der være åbent fra 10:00 - 21:00

Juni åbent tirsdag-søndag fra 10:00-21:00. Mandag lukket.

I skolernes sommerferie er der åbent fra 10:00 - 22:00 alle ugens dage.

Efter den 11. august, vil der være åbent  fra 12:00 - 20:00.

September åbent i de første to weekender (fredag-søndag) fra 10:00-21:00.

 

Flere oplevelser på Tunø

Den bilfri ø Tunø byder på masser af skøn, dansk østemning og smuk natur. Øen er ikke større end at man kan gå rundt om den på et par timer langs de høje skrænter, og inde i den idylliske by møder du flere spisesteder og butikker.

På denne side kan du finde inspiration til dit besøg på Tunø.