©  Foto:

Slagter Laursen

Centralt i Brædstrup kan du kigge ind hos byens slagterbutik, som er meget mere end bare store, saftige kødudskæringer og friskskåret pålæg. Her kan du også finde takeaway til udflugten i Bakkelandet.

Klassisk slagterforretning i en moderne tid

På Brædstrups centrale handelsgade Bredgade ligger byens slagterbutik. Slagtermester Carsten Laursen holder fagets gamle traditioner i hævd, og du føler dig hensat til de gode gamle dage, dengang slagteren var et naturligt samlingspunkt.

Uanset om du har lyst til en bøf på panden, gris over grillen, hjemmelavet pålæg til smørrebrødet, en delle til frokost eller en snak om madlavning, er du kommet til det rette sted.

Slagtermestrenes kærlighed til faget skinner igennem på de velhængte kødudskæringer, som altid er skåret ud af hele danske grise, kreaturer og fjerkræ.

Indehaverne er kendt for høj kvalitet og sætter en ære i at lytte og forstå kunderne, når de besøger slagterforretningen. Kunderne får også gerne et godt råd med på vejen.

 

Takeaway og to-go

Slagter Laursen er samtidig stedet, hvor du kan finde en hurtig frokost på farten. I montrerne ligger frisksmurte sandwiches og smørrebrød klar – lige til at tage med ud i byen eller Bakkelandets natur. Du har også mulighed for at købe en tapas-anretning, som egner sig fint til en picnic i det fri – denne skal dog bestilles på forhånd.

I butikken er også et udvalg af færdiglavede middagsretter, som blot skal varmes derhjemme – en god løsning for dig som ønsker en hurtig aftensmad med gode råvarer.

I den varme montre finder du blandt andet fiskefileter, frikadeller, flæskesteg, medister og lun leverpostej.

I butikken finder du samtidig et mindre udvalg af specialiteter.

 

Åbningstider

Slagter Laursen holder åbent mandag-lørdag året rundt. Du kan se de nøjagtige åbningstider på hjemmesiden.