©  Foto:

Sdr. Vissing Torvehal

Besøg denne store og hyggelige gårdbutik i naturskønne Sønder Vissing, hvor du kan finde et stort udvalg af spændende delikatesser, japanske knive og brugskunst af høj kvalitet. Du har også mulighed for at få bundet en smuk buket, og nyde et måltid mad i caféen.

En verden af lækkerier på landet

Torvehallen er en moderne gårdbutik, hvor det gode håndværk er i tæt forbindelse med produkternes rødder. Gårdbutikken udbyder lokale produkter og har en bred vifte af specialfødevarer og brugskunst, såsom kød, olier, keramik og meget mere fra de små producenter. Her er fokus på kvalitetsprodukter, hvor hver enkelt leverandør kræser om detaljerne.

Kig omkring på hylderne blandt lækre specialøl, lokalproduceret honning og friske grøntsager og lad dig inspirere til et godt køb.

Du kan også finde et udvalg af japanske, håndlavede kvalitetsknive fra Khocho. 

 

Nyd en bid brød i caféen

Butikkens hyggelige hjerte er caféen, hvor du kan nyde en kop kaffe, en sodavand og en let frokost. På menuen er blandt andet sandwichboller, wraps, smurte boller med pålæg og salat. Du har desuden mulighed for at forudbestille blandt andet tapas og madpakke.

På Torvehallens hjemmeside kan du se den aktuelle menu.

 

Køb smukke blomster

Sdr. Vissing Torvehal har desuden et blomsterbinderi, hvor du kan købe buketter, kirkegårdsdekorationer og kranse. Du kan finde et udvalg i butikken, men kan også ringe på forhånd med et konkret ønske.

 

Torvetutten

Sdr Vissing Torvehal har en selvbetjeningsbutik, der gør det muligt at handle udenfor Torvehallens normale åbningstider. Torvetutten ligger i forlængelse af butikken. Her kan du finde et udvalg af blomster, sammenplantninger og dagligvarer som mælk, bakeoff brød, kolonial, pålæg og kød fra frost. På Torvehallens hjemmeside kan du se åbningstider for både Torvehallen og selvbetjeningsbutikken

 

Overnat i den smukke natur

Torvehallen har sin egen bed & breakfast, Toften B&B, hvor du har mulighed for at overnatte i en minilejlighed til en pris, der er til at betale. Området omkring Sdr. Vissing egner sig perfekt til en lang række friluftsaktiviteter, herunder vandring, cykling og kanosejlads på Gudenåen. En overnatning hos Toften B&B er en perfekt mulighed for at udforske Bakkelandets helt særlige natur.