©  Foto:

Restauranten hos Kroen Endelave

Når du besøger ferieøen Endelave på en dagstur eller ferie, bør du unde dig selv at besøge øens samlingssted, Kroen Endelave, som byder på skønne måltider til frokost og aften, som kan nydes på den solrige terrasse eller i den hyggelige restaurant.

Endelaves kulinariske centrum

Kroen Endelave finder du 10 minutters gang fra færgelejet lige i hjertet af Endelave by på Kongevejen. Den nyrenoverede hvidkalkede kro indbyder til hyggelige stunder både i den charmerende og autentiske krostue og på terrassen ud mod gaden. Her kan du altid få serveret et godt måltid mad. Og du er også velkommen til at sidde og nyde kolde drikkevarer på terrassen i solen – eller krybe i læ i inde i varmen med en kop kaffe og hjemmebagt kage.

Kroen har stor passion for madlavning og bestræber sig på at bruge så mange lokale råvarer som muligt, lave alt fra bunden og bruger meget gerne naturen omkring sig, som forrådskammer. Kroen Endelave skal være et sted, hvor man spiser godt, og der er et særligt fokus på at vælge de rigtige grøntsager. Her bruges bl.a. lokale øprodukter, grøntsager og røget laks fra naboøen Tunø, og kød fra fritgående danske dyr. 

 

Ærlig mad af god kvalitet

Menuen på Kroen Endelave består af få, nøje udvalgte folkekære retter tilberedt med passion. Alt laves fra bunden, og det tager den tid som god mad tager. Der tages ingen nemme udveje - ingen bøffer i frituren eller mad fra dåse. Du kan se frem til ærlig og lækker mad, som mætter og tilfredsstiller. 

Til frokost byder menuen på æggekage, burger, salat og smørrebrød. Til aften udvides menuen med gode steaks, wienerschnitzel samt lækre forretter og desserter, så du kan sammensætte en 2- eller tre-retters menu, hvis du ønsker det. 

Du kan se hele menukortet på denne side

 

Overnatning og ophold

Kroen Endelave tilbyder overnatning på både enkelt-, og dobbeltværelser.

Læs mere om overnatning og ferieophold her - og book dit næste besøg med det samme.

 

Bestil bord

Du er altid velkommen til at kigge ind hos Kroen Endelave, men vi anbefaler, at du bestiller bord på forhånd. Så er du sikker på, at der er plads, når du kommer. 

Du kan lave bordbestilling digitalt eller ved telefonisk henvendelse - læs mere på denne side. 

Åbningstider varierer efter sæson. Du kan altid se de aktuelle åbningstider på Kroens hjemmeside. 

 

Tæt på havnen og øens oplevelser

Kroen Endelave ligger i udkanten af Endelave by, 600 meter fra færgelejet og tæt på alle byens centrale oplevelser. Herfra er der let adgang til strand og natur – og du kan kigge forbi kroen før eller efter naturudflugten, når du trænger til en pause eller når du venter på færgen.

Udforsk øen til fods på Kaninoen, lej en cykel eller oplev den fredelige ø fra ryggen af en islandsk hest.

Find inspiration til din tur til Endelave på denne side.