Gå til indhold
©  Foto:

MolaMola Workshop

Midt i Bakkelandets skønne natur har Karin Morsbøl sit keramikværksted. Her afholder hun kurser for begyndere såvel som øvede. Kig også forbi hendes udstilling, hvor du har mulighed for at købe smukke værker med hjem. 

Bliv klogere på keramikkens verden

I den gamle brugs i idylliske Voervadsbro afholdes der jævnligt kurser i keramik. Undervisningen foregår i små hold på max. 7 deltagere. På denne måde er der stort rum for individuel vejledning og guidning af den enkelte kursist, så du som deltager får det optimale ud af oplevelsen. På kurserne arbejdes der i stentøj, og du får som kursist mulighed for fordybelse i mange forskellige teknikker.

 

Kursus med overnatning

MolaMola Workshop arrangerer internatkurser med mulighed for overnatning på grunden.

Der arbejdes i øjeblikket på at indrette boligen med B&B. Allerede nu er der mulighed for at overnatte i telt på grunden, der stilles til rådighed af indehaveren. Det er din mulighed for at overnatte i det fri til lyden af den rislende Gudenå, der løber lige ved siden af grunden. Haven har tidligere fungeret som Voervadsbros officielle kanolejrplads.  

 

Tilmelding

Hold øje med MolaMola Wokshops Facebook-side, hvor kommende kurser annonceres. Du tilmelder dig til kurserne ved at skrive til molamolaworkshop@gmail.com. Du er også velokkem til at skrive til Karin og forhøre dig om kommende begivenheder. 

 

Om MolaMola Workshop

Karin Morsbøl er keramisk designer, uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Hun er desuden læreruddannet og kombinerer disse to elementer i udlevelsen af hendes passion – at undervise i keramik.

Foruden hendes kurser, har Karin Morsbøl også sin egen produktion. Hun arbejder i stentøj, raku, porcelæn, beton og træ. Hun foretrækker produktion af unika-produkter, men tager også imod bestillingsopgaver på eksempelvis brugsting som skåle, kander og krus.

 

Åbent i hele juli og august

Du er velkommen til at kigge ind i værksted og salgsudstilling, som i år præsenterer flotte værker af trædrejer Henning Jeppesen fra Tåning, ved den østlige ende af Mossø, og trædrejer Henrik Holst fra Voervadsbro. Der er åbent tirsdag-søndag i juli og august klokken 11-18 samt efter aftale.  

 

Midt i et af Danmarks fineste naturområder

Voervadsbro ligger i et smukt område præget af høje bakker, skove, søer og Gudenåen. Lige ved siden af værkstedet går starten på den populære vandrerute Gudenåstien Voervadsbro-Emborg, der blandt andet fører dig over et af Danmarks smukkeste udsigtspunkter, Sukkertoppen, Klostermølle og Mossø, der alle ligger lige i nærheden. Inden for kort afstand ligger også Himmelbjerget og Den Genfundne Bro, som er blandt landets mest populære naturattraktioner.

Få mere inspiration til oplevelser i Bakkelandet via dette link

#kystlandet: