©  Foto:

MolaMola Workshop

Midt i Bakkelandets skønne natur har Karin Morsbøl sit keramikværksted. Her afholder hun kurser for begyndere såvel som øvede. Kig også forbi hendes udstilling, hvor du har mulighed for at købe smukke værker med hjem. 

Bliv klogere på keramikkens verden

I den gamle brugs i idylliske Voervadsbro afholdes der jævnligt kurser i keramik. Undervisningen foregår i små hold på max. 7 deltagere. På denne måde er der stort rum for individuel vejledning og guidning af den enkelte kursist, så du som deltager får det optimale ud af oplevelsen. På kurserne arbejdes der i stentøj, og du får som kursist mulighed for fordybelse i mange forskellige teknikker.

 

Overnatning ved Gudenåen

På 1. sal er der indrettet en lejlighed, som du har mulighed for at booke til overnatning. Dette er din mulighed for at overnatte i naturskønne omgivelser med alle de faciliteter som du har brug for. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng samt en hyggekrog med en trekvart-seng.  Der er også et køkken/alrum med et lille, funktionelt køkken med alt det udstyr du skal bruge til at lave mad og eget badeværelse.

 

Keramikkurser

Karin Morsbøl afholder kurser på efterspørgsel. Der er mulighed for både endagskurser, weekendkurser og flerdageskurser. Overnatning foregår enten i lejligheden eller i telt i haven til lyden af den rislende Gudenå, der løber lige ved siden af grunden. Haven har tidligere fungeret som Voervadsbros officielle kanolejrplads.

 

Om MolaMola Workshop

Karin Morsbøl er keramisk designer, uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Hun er desuden læreruddannet og kombinerer disse to elementer i udlevelsen af hendes passion – at undervise i keramik.

Foruden hendes kurser, har Karin Morsbøl også sin egen produktion. Hun arbejder i stentøj, raku, porcelæn, beton og træ. Hun foretrækker produktion af unika-produkter, men tager også imod bestillingsopgaver på eksempelvis brugsting som skåle, kander og krus.

 

Besøg salgsudstillingen

Karin Morsbøl holder ofte åbent med mulighed for at kigge ind i værksted og salgsudstilling. Der er ikke faste åbningstider, men du kan holde øje med de aktuelle åbningstider på molamolaworkshop.dk. Der holdes også gerne åbent på forespørgsel, så kontakt gerne indehaveren telefonisk på forhånd. I salgsudstillingen har du mulighed for at se og købe et udvalg af Karin Morsbøls værker. I værkstedet kan du følge med i processen, når værkerne bliver til. 

 

Midt i et af Danmarks fineste naturområder

Voervadsbro ligger i et smukt område præget af høje bakker, skove, søer og Gudenåen. Lige ved siden af værkstedet går starten på den populære vandrerute Gudenåstien Voervadsbro-Emborg, der blandt andet fører dig over et af Danmarks smukkeste udsigtspunkter, Sukkertoppen, Klostermølle og Mossø, der alle ligger lige i nærheden. Inden for kort afstand ligger også Himmelbjerget og Den Genfundne Bro, som er blandt landets mest populære naturattraktioner.

Få mere inspiration til oplevelser i Bakkelandet via dette link.

 

En del af Kystlandets Art Map

MolaMola Workshop er en af mange interessante lokale kunstnere, som åbner døren for spændende kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området