©  Foto:

Kuglen & Keglens Amerikanske Restaurant & Diner

Sæt tænderne i en saftig burger eller en gang spareribs hos Kuglen & Keglen. Den amerikanske inspiration er stor og tydelig i både dineren og den weekendåbne restaurant. I Odders store aktivitetscenter kan du kombinere et godt måltid med en dyst i et af de mange spil og aktiviteter.

Forkæl dig selv med lækre amerikanske retter

Kuglen & Keglen er kendt i lokalområdet for sine mange sjove aktiviteter som bowling, minigolf og escape rooms, men er også den perfekte ramme, når du får lyst til en god steak, spareribs eller en burger med fritter. Her skal du ikke forvente gourmet og smarte kokkekreationer, men saftige, lækre, syndige retter, som får tænderne til at løbe i vand. Retterne nyder du i hyggelige, uformelle rammer, hvor der er plads til, at I kan komme som I er – præcis som i den amerikanske diner-tradition, som danner forbillede for Kuglen & Keglens menu og indretning.

 

Fritter og burger i dineren

Væggene i dineren er prydet med amerikanske rekvisitter som valgplakater, gamle reklamer og nummerplader. I baggrunden kan du svagt høre lyden af kegler, som vælter på bowlingbanen. Alt fra møblement, til duftene og retterne på menuen leder tankerne hen på en amerikansk motorvejsdiner. Menuen i dineren er relativt overskuelig og består af lækre, anbefalelsesværdige burgere, pommes frites, snacks og kolde drikke. Dineren har et fint udvalg af sodavand, fadøl, specialøl fra flaske, vine, cocktails m.m. når tørsten skal slukkes.

Dineren har plads til 70 siddende gæster og har åbent i hele centrets åbningstid. På denne side kan du se hele dinerens menu. Du er også velkommen til at nyde dit måltid udendørs på en af centrets to terrasser.

 

Skønne retter i restauranten

Fredag til søndag åbnes dørene op for Kuglen & Keglens restaurant, som holder åbent til aften. I et separat lokale i mere klassisk restaurant-stil tilbydes her et større udvalg af retter end i dineren, men dog stadig med fokus på det amerikanske køkken. Her byder menuen bl.a. på ribeyesteak, tennessee pork chop, spareribs, fried chicken og cæsarsalat.

Restauranten, som har plads til 60 siddende gæster, holder åbent, hvis der er bookinger. Vi anbefaler derfor, at du bestiller bord på forhånd.

 

Brunch

Lørdag og søndag kan du nyde Kuglen & Keglens lækre amerikanske brunch bestående af bagel, pandekage, røræg med bacon, brunchpølser, blåbær muffin og lemon curd. For børnene er det også muligt at bestille en short stack bestående af tre eller seks pandekager med ahornsirup. Brunch er tilgængeligt fra klokken 12 til 14 og skal bestilles forud.

 

Bestil som takeaway

Hvis du ikke orker at lave aftensmad eller bare skal have lidt let at spise i sommerhuset, kan du bestille mad til afhentning hos Kuglen & Keglen. Du kan bestille dinerens retter samt spareribs til afhentning. Du kan se takeaway menuen på denne side og booke ved at ringe til 86 54 13 00.

 

Om Kuglen & Keglen Together

Kuglen & Keglen Together er Odder-egnens store center for sjov, spil og leg. For 129 kr (99 for børn) kan du købe Together-pakken – en dagsbillet, som giver adgang til en lang række af centrets aktiviteter, herunder bowling, wild west minigolf, krolf, shuffleboard, kæmpebrætspil, poolfodbold og meget mere.