Gå til indhold
©  Foto:

KØST

Kig forbi KØST’s food truck på havnekajen i Hou og nyd en lækker fiskeret ved vandkanten eller som takeaway. Sæt tænderne i lækre fiskedeller eller en gang fish n’ chips – eller køb frisk fisk med hjem til frokostbordet.

Skønne måltider ved havnekajen

Er der noget bedre end at sidde ved vandkanten på en solskinsdag og nyde frisk fisk og en kold øl?

KØST er en foodtruck, som holder til ved kajen ved det gamle skibsværft i havnebyen Hou. Med udsigt til lystbåde og skibsmaster kan du tage plads i solen og nyde et lille udvalg af lækre fiskeretter. Prøv de populære fiskefrikadeller med rugbrød, en gang fish n’ chips eller sæsonens salat med røget laks. Til maden kan du vælge mellem et godt udvalg af spændende drikkevarer.  

Foruden de færdige retter, kan du også altid finde et udvalg af friskrøgede fiskevarer, som er lige til at tage med hjem til frokostbordet. For eksempel røget laks, eller hjemmelavet rejesalat eller skaldyrssalat

 

Fisk to-go

Alle retterne i madbilen kan bestilles som takeaway. Du er velkommen til at ringe på +45 42 83 43 83 og bestille på forhånd.

 

Åben frem til september

Madbilen holder som minimum åbent torsdag-søndag klokken 11:00-19:30, men der kan være udvidede åbningstider i sæsonen. Hold øje med de aktuelle åbningstider på KØST’s hjemmeside.

Følg også KØST’s Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret om aktuelle tilbud og fristelser.

 

Glæd dig

Hou Havn er i en rivende udvikling, og i løbet af 2023/2024 vil KØST åbne op i nye lokaler som en moderne gastropub og delikatessebutik med frisk fisk – og som et centralt samlingspunkt for den lille stemningsfulde havneby.

Du kan læse mere om Hou og få inspiration til din tur i byen på denne side.

#kystlandet: