Gå til indhold
©  Foto:

Ji-Mi's

Midt i Horsens finder du denne intime restaurant, der tilbyder store madoplevelser til rimelige priser. Hvis du leder efter en helheds-gourmetoplevelse i skønne og uformelle rammer, så er Ji-Mi’s et oplagt valg for dig.

Kvalitetsråvarer og godt håndværk

En af byens mest stemningsfulde restauranter ligger i Hestedamsgade i latinerkvarteret i Horsens. I det lille lokale er der kun få borde, men det er helt bevidst. Her er det nemlig dig som gæst, der er i højsædet. At spise hos Ji-Mi’s skal være en oplevelse, og et af elementerne er det passionerede personales nærværende og kyndige service. Her er du ikke blot et nummer, men dagens æresgæst.

Køkkenet er klassisk og internationalt, og fokus er på råvarer af højeste kvalitet fra nøje udvalgte lokale leverandører. Maden serveres med stor smag, hvor de enkelte kvalitetsprodukter får lov til at skinne igennem.

 

Intet menukort

Har du svært ved at beslutte dig? Hos Ji-Mi’s skal du blot vælge om du vil have fem eller syv lækre gourmetretter og så ellers læne dig tilbage og nyde en stor madoplevelse i godt selskab. Du vil blive forkælet med varierede og veltilberedte retter på denne gastronomiske rundtur fra skønne forretter til lækre desserter – fra skaldyr og fisk til fjerkræ og oksekød.  

Med til oplevelsen hører også en nøje udvalgt vinmenu, der helt sikkert vil sætte prikken over i’et på din aften.

 

Gourmetoplevelser til en fair pris

Et besøg hos Ji-Mi’s er ikke en almindelig restaurantoplevelse. Det er en mindeværdig helaftensoplevelse med høj grad af forkælelse. Og det afspejler prisen naturligvis også. Med en pris på 950 for syv retter med mulighed for at tilkøbe vinmenu, kan du få ren kulinarisk aften, du sent vil glemme.

 

Reserver dit bord

Hos Ji-Mi’s skal der bestilles plads på forhånd. Sørg for at booke i god tid, da der er begrænset plads i restauranten. Du bestiller ved at ringe til +45 25 78 68 96. 

 

Besøg også Café Ella

Indehaveren af Ji-Mi’s driver også et andet stemningsfuldt horsensiansk spisested. Hos Café Ella på Horsens Kunstmuseum kan du nyde lette frokostretter med en fantastisk udsigt over Caroline Amalie Lund. 

#kystlandet: