©  Foto:

Guidede ture til toppen af Horsens

Kom med på rundvisning til toppen af Horsens’ højeste bygning og se det hele lidt fra oven. Fra tagterrassen på 17. etage af Campus Horsens kan du se Horsens og opland fra en vinkel som du ikke har set før.

Den bedst tænkelige udsigt over Horsens

Horsens’ nye campus kan ses vidt og bredt. Med sine 67 meter er det lokalområdets højeste bygning og et ikonisk og letgenkendeligt vartegn for byen. Fra tagterrassen på 17. etage er udsigten svær at matche. Du kan se de mange røde tage i midtbyen, parker og naturområder, havnen, fjorden og ikoniske bygninger som FÆNGSLET og Nordstern Arena. Du kan også se et godt stykke ud i oplandet til flere af landsbyerne, der omgiver byen.

 

Rundvisning i højderne

Med de guidede ture har du en unik mulighed for at få adgang til tagterrassen og nyde udsigten. Du kan tage den komfortable tur til toppen med elevatoren eller få pulsen op på en vandretur op ad de 378 trappetrin.

På rundvisningerne kan du se frem til spændende fortællinger om området. Du har desuden god mulighed for at få taget et godt billede af byen fra oven.

 

Book billet

Du har mulighed for at komme på rundvisning til toppen fredage i tidsrummet 16-20 og lørdag-søndag mellem 12 og 16. Rundvisningerne har en varighed af 30 minutter. Mødestedet er indgangen til Campus Horsens overfor banegården. Er du i tvivl, så kig op efter den højeste bygning. Det koster 25 kr. person. Børn under 7 kommer gratis med.

Følg dette link for at gå til online booking.

 

Parkering

På hverdage efter 17 og i weekender kan du parkere gratis på Campus Horsens’ store parkeringsplads. Derudover er der flere offentlige parkeringspladser i området. Blandt andet ved banegården.