Gå til indhold
©  Foto:

Griffenfelds

Griffenfelds frister med en skøn udsigt over Horsens Fjord, green og skov ved Stensballegaard Golfklub. Her er smag og kærlighed til mad i centrum, når restauranten serverer frokostretter så englene synger alle ugens dage.

Udsigt til store madoplevelser

Griffenfelds er restauranten ved Stensballegård Golfklub. Med udsigt over fjord, green og skov som nærmeste nabo, giver Griffenfelds dig de bedste forudsætninger for en udsøgt oplevelse, når du skal ud at spise i Horsens. Her finder du et lækkert varieret menukort med både stjerneskud, pasta, burger og lækre salater. Kokken tryller også lækre smørrebrød frem i køkkenet.

Læg dertil et godt udvalg af drikkevarer fra baren med flere muligheder for fadøl, flaskeøl, vin og drinks. Og så kan du ikke mindst sidde og nyde udsigten i ro og mag med en god kop kaffe. 

 

Ikke kun for golfspillere

Restauranten ligger i forbindelse med klubhuset ved Stensballegård Golfklub, som er blandt de bedste og smukkeste golfbaner i landet. Et besøg i restauranten er oplagt efter et par timer på golfbanen, men du er naturligvis også velkommen, når du bare har lyst til en lækker middag eller i forbindelse med en vandretur ved skovene i Stensballe. Restauranten ligger ganske tæt på den populære Husodde Strand og vandreruten Banestien Horsens-Odder. Herfra fører en smuk græssti op til golfklubben.

 

Møder, fester og events

Griffenfelds har plads til mere end 100 spisende gæster og er et oplagt valg ved større selskaber. Restauranten leverer desuden mad til arrangementer ud af huset med Kokken ud af Huset.

 

Vidste du, at…

Restauranten, der ligger i Stensballe i det nordøstlige Horsens, er opkaldt efter en af Danmarks magtfulde mænd i 1600-tallet – Peder Griffenfeld, der har boet på Stensballegaard Gods. Griffenfeld var rigskansler i 1674-76. I 1699 blev han begravet i Vær Kirke, hvor man stadig kan se hans kiste.

#kystlandet: