Gå til indhold
©  Foto:

Griffenfelds

Griffenfelds frister med en skøn udsigt over Horsens Fjord, green og skov ved Stensballegaard Golfklub. Her er smag og kærlighed til mad i centrum, når restauranten serverer frokost- og aftenretter og en delevenlig menu i weekenden.

Udsigt til store madoplevelser

Griffenfelds er restauranten ved Stensballegård Golfklub. Med udsigt over fjord, green og skov som nærmeste nabo, giver Griffenfelds dig de bedste forudsætninger for en udsøgt oplevelse, når du skal ud at spise i Horsens. Her finder du et lækkert varieret frokostkort med både bøf, salat og fisk. Kokken tryller også lækre smørrebrød frem i køkkenet.

Om aftenen finder du et enkelt og sæsonbetonet menukort, fyldt med stedets livretter - så som en dansk klassisk ret eller simremad, salat, burger, fisk og bøf.

 

Weekendmenu: Social dining på jysk

Hver fredag og lørdag kan du få en ekstra særlig oplevelse, når Griffenfelds serverer 9 delevenlige retter med masser af smag og kærlighed. Vintjeneren finder 4-5 vine, øl eller hjemmebryg fra kælderen, der matcher maden. Restauranten kalder dette for ”deleweekend”, hvilket er en form for social dining på jysk, hvor der hygges, nydes, smages og ikke mindst deles – til en helt favorabel pris.

 

Ikke kun for golfspillere

Restauranten ligger i forbindelse med klubhuset ved Stensballegård Golfklub, som er blandt de bedste og smukkeste golfbaner i landet. Et besøg i restauranten er oplagt efter et par timer på golfbanen, men du er naturligvis også velkommen, når du bare har lyst til en lækker middag eller i forbindelse med en vandretur ved skovene i Stensballe. Restauranten ligger ganske tæt på den populære Husodde Strand og vandreruten Banestien Horsens-Odder. Herfra fører en smuk græssti op til golfklubben.

 

Møder, fester og events

Griffenfelds har plads til mere end 100 spisende gæster og er et oplagt valg ved større selskaber. Restauranten leverer desuden mad til arrangementer ud af huset med Kokken ud af Huset.

 

Besøg også Ji-Mi's

Indehaveren af Griffenfelds driver også gourmetrestauranten Ji-Mi’s i centrum af Horsens. Læs mere om Ji-Mi’s ved at følge dette link.

 

Vidste du, at…

Restauranten, der ligger i Stensballe i det nordøstlige Horsens, er opkaldt efter en af Danmarks magtfulde mænd i 1600-tallet – Peder Griffenfeld, der har boet på Stensballegaard Gods. Griffenfeld var rigskansler i 1674-76. I 1699 blev han begravet i Vær Kirke, hvor man stadig kan se hans kiste.