©  Foto:

Ferielejlighed på Hjarnø

Tag på øferie på skønne Hjarnø i Horsens Fjord og overnat i stor, flot ferielejlighed. Her får du gode faciliteter og overnatter midt i den betagende natur. Med to soveværelser og flere opholdsrum er lejligheden perfekt til familieferien eller venindeturen.

Den perfekte base for ferien på Hjarnø

Mindre end fem minutters gang fra færgelejet finder du denne rummelige og veludstyrede ferielejlighed. Huset er beliggende ganske tæt på kysten og stranden. Samtidig har du kun kort gang til øens spisesteder og oplevelser. Lige uden for huset finder du Danmarks næstmindste kirke, den lille charmerende Hjarnø Kirke.  

Lejligheden er på cirka 100 m2 og indeholder:

  • Stor stue med spiseafdeling og sofagruppe
  • Køkken med spiseplads
  • 2 soveværelser – det ene med dobbeltseng og det andet med 3/4 seng
  • Indgang og badeværelse i stueetagen
  • Toilet på 1. sal

 

Et godt overnatningsvalg for kreative sjæle

I en sidebygning til ferieboligen finder du Galleri Kirkesvinget, der fremviser skiftende udstillinger indenfor maleri, keramik og kunsthåndværk. Her kan du lade dig inspirere blandt de mange flotte værker, og du er altid velkommen til at kigge omkring.  

For kunstnere kan Hjarnøs rolige og smukke natur være en perfekt inspirationskilde. Der er rig mulighed for at finde mange flotte motiver – uanset om du maler eller fotograferer.

 

Hjarnø - en perle i det østjyske øhav

Hjarnø ligger kun fem minutters sejlads fra Snaptun på sydsiden af Horsens Fjord, hvorfra færgen går. Med mere end 30 afgange om dagen er det let at komme til øen. Selvom øen ligger tæt på fastlandet, vil du opleve masser af østemning, charme og hygge, når du bevæger dig rundt i den smukke natur, hvor tiden står stille. Hjarnø er ikke stor, men perfekt til vandreture langs vandet og gennem byen.

 

Book dit ophold

Kontakt indehaver Birthe Østergaard på ovenstående kontaktinfo og forhør dig om muligheden for at leje ferielejligheden. Der kan bookes både på dags- og ugebasis, så lejligheden kan være den rigtige løsning for dig, uanset om du ønsker en enkelt overnatning, et weekendophold eller en længere ferie.

Lejligheden kan bookes i perioden 15. maj til 15. september. Ring eller skriv for oplysning om priser.