©  Foto:

Den Genfundne Bro Løbet

Kom med til årets hyggeligste løbebegivenhed. Ved dette velbesøgte løb ved Brædstrup og en af Danmarks største naturattraktioner, kan du løbe eller gå en mil og få en specialdesignet løbetrøje og medalje som souvenir. Her kombineres motion med smuk natur og gode faciliteter.

Løb gennem betagende natur

Hvert år den 3. lørdag i maj afholder Løbeklubben 8740 dette hyggelige løb i Bakkelandet fra Brædstrup til Den Genfundne Bro. Distancen er overkommelig – og du kan både vælge at gå eller løbe turen. Turen ud til regionens største turistattraktion er blevet tiltagende populært i de senere år med mere end 6500 deltagere i 2023 fra hele landet. Som deltager i løbet får du udleveret en specialdesignet løbetrøje, og får en medalje for gennemførelse af løbet. Ved startområdet er der mulighed for omklædning og toiletter, og der er også flere boder med mulighed for køb af produkter, musik, og generelt god stemning. Din bagage bliver fragtet til målområdet, hvor den bliver passet på, til du er i mål.

Til løbet er der tidtagning med chip. Der er god plads til både de konkurrencelystne, der går efter dagens hurtigste tid og de, der deltager for hyggens og samværets skyld.

 

Ned ad bakke i Bakkelandet

Løbet starter ved Brædstrup Stadion, hvor der også er mulighed for omklædning. Først løbes der ned gennem den nyrenoverede Brædstrup Folkepark til Naturstien Horsens-Silkeborg. Denne asfalterede jernbanesti, som egner sig perfekt til løb, følges i 7 kilometer til I når Den Genfundne Bro. Brædstrup er Danmarks højst beliggende by og starten foregår i 116 meters højde. Stort set hele vejen går det let ned ad bakke, ruten falder 68 meter) med mål i 51 meters højde.

I målområdet får du udleveret medalje, frugt og vand. I tilskuerområdet ved mål er der boder med mulighed for at købe pølser, kaffe og kage samt drikkevarer.

Shuttlebusser kører i pendulfart mellem broen og startområdet, så I kan få et lift tilbage til Brædstrup.

 

Tilmelding

Er I klar til en hyggelig dag med motion, frisk luft og godt selskab? Så meld jer til løbet på denne side. Her kan I også læse mere om arrangementet og se pris. Hvis I tilmelder jer senest 26. februar, får I den flotte, officielle løbsbluse med i prisen.  

 

Om Brædstrup og Bakkelandet

Brædstrup er en charmerende lille handelsby, som har spændende specialbutikker, gode spisesteder og overnatningsmuligheder. For en by med mindre end 4000 indbyggere har den et overraskende stort udvalg, og det kan klart anbefales at blive lidt længere – eventuelt med en overnatning. Samtidig er byen omringet af skøn natur, og der er flere naturattraktioner her i Bakkelandet og den sydlige el af Søhøjlandet.

På disse sider kan du læse mere om Brædstrup og oplevelser i Bakkelandet.