©  Foto:

Bilka Horsens Hypermarked

Bilka Horsens er byens største supermarked med bistro, slagter, bager og delikatesse. Her er alt hvad familien har brug for fra dagligvarer til elektronik og legetøj.

Et stort udvalg

Bilka Horsens er et indkøbsunivers for hele familien. Det ligger i Horsens centrum - i gåafstand fra gågade og biograf. I Bilka finder du alt fra fødevarer og dagligvarer til elektronik, el-artikler, modetøj, makeup, interiør, legetøj, bøger, vin og spiritus - og meget mere. Det store sortiment af dagligvarer varierer lige fra discount til high-end varer, og du finder også et bredt udvalg af plantebaserede og freefrom produkter som eksempelvis glutenfri og laktosefri produkter.

Hver fredag og lørdag kan du få bundet din buket af professionelle blomsterbindere.

 

Bistro, bager, slagter og delikatesser

Nyd maden i Bilkas bistro eller bestil ud af huset. I hypermarkedet finder du både Bilkas egen slagter, egen bager og delikatesse, der kan præsentere kulinariske oplevelser til dig og familien.

 

Shop online

Du kan også handle dagligvarer online via Bilka ToGo app’en. Her kan du klare dine indkøb hjemmefra, og Bilka pakker din ordre, så den er klar til afhentning i drive-in.

 

Events for børn og voksne

I Bilka er der mange spændende events for både børn og voksne i løbet af året. Mød f.eks. deres maskot, ulven Billie, i alle weekender. Du kan finde mere information herom på Bilkas hjemmeside og den lokale Facebook

Butikken har altid masser af gode tilbud, så der er altid en god grund til at kigge forbi.

Kort sagt, i Bilka finder du alt under ét tag!