©  Foto:

Art'M

Art'M er Horsens' største kunstgalleri med 1.800 kvadratmeter lokaler i den sydlige del af byen. Her kan du fordybe dig i billedkunst af etablerede kunstnere, litografier og skulpturer i galleriets store udstillingssale eller gå på udkig efter den helt rigtige gave i galleriets butik med kunstartikler. 

Kystlandets største kunstgalleri

Art'M har som sin mission at formidle god kunst af høj kvalitet til virksomheder og private. De tilstræber at have et repræsentativt udvalg af anerkendte, etablerede kunstnere samt at formidle og udstille værker af yngre kunstnere.

Art'M huser to store udstillingssale i industriel New Yorker stil, og et mindre antal inspirationsrum med litografier og skulpturer i et hav af forskellige størrelser og prisklasser. Derudover er der også indramningsværksted og en mindre shop med blandede kunstartikler og små gaveideer.

 

Kunst i de perfekte rammer

I forlængelse af Art'Ms udstillingssale, ligger søster-virksomheden Rammeshoppen.

Her fås et stort udvalg af billedrammer, både efter standard- og specialmål, plakater, spejle, gallerihylder og øvrig interiør. 

 

Ferniseringer og events

Udover galleriets permanente udstillinger afholdes der 4-5 skiftende udstillinger året rundt.

Få overblikket over aktuelle udstillinger på denne side eller følg med på Instagram eller Facebook

 

Åbningstider og parkering 

Se galleriets- og rammeshoppens aktuelle åbningsrtider på Art'Ms hjemmeside. Galleriet kan holde særåbent efter aftale. 

Galleriet holder til i den sydlige bydel Torsted i Horsens ud mod Vejlevej. Bag bygningen er der gode parkeringsmuligheder, som er tilgængelige fra Søndergårdsallé. 

 

En del af Kystlandets Art Map

Art'M er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du finde inspiration til gallerier og kunsthåndværkere i regionen.

P