©  Foto:

Anne's Frokost & Sandwich

Hvis du har brug for en god, sund og nem løsning på frokosten i Odder, er Anne’s et oplagt valg for dig. Her står menuen på lækre sandwiches, boller, salater, kød og kartofler. Her kan du hurtigt nyde en god frokost eller afhente madpakken til dagens udflugt ved Odderkysten.

Frokost på farten i Odder

Hos Anne’s Frokost & Sandwich finder du et stort udvalg af lækre retter, som er lige til at tage med på farten. Med åbningstider, som spænder over morgen, middag og aften alle ugens dage, er det den nemme løsning for dig – uanset, hvornår du har brug for et godt og hurtigt måltid.

Måske har du brug for en madpakke til en cykeltur ud i den flotte natur omkring Odder, et hurtigt måltid mellem to møder eller bare behov for at stille den lille sult på shoppingturen i Odder. Uanset hvad, kan du forvente hurtig og venlig betjening.

 

Menuen

Anne’s byder på et stort udvalg af sandwiches for enhver smag. Du kan finde alle de klassiske varianter som kylling & bacon og frikadelle med rødkål, men også en række mere moderne smagsvarianter. Alle smagsvarianter fås i lyst og mørkt brød samt boller og fiberboller.

Foruden sandwiches kan du også få salater og pastasalater samt et udvalg af smørrebrød og håndmadder. Du kan også vælge en mix selv menu med valgfri kød, kartofler og salat.

Du kan se hele menuen på Anne’s Frokost & Sandwich’s hjemmeside.

 

Coffee to-go og lækre specialiteter

Hos Anne’s tilbyder de meget mere end bare mad. Her kan du få en god kop barista kaffe. I sommerhalvåret er der borde og stole udenfor butikken, så du også har mulighed for at nyde den i ro og mag. Til kaffen bør du overveje en af Anne’s populære muffins.

Du finder desuden et spændende udvalg af specialiteter i butikken. Specialøl fra danske mikrobryggerier, hjemmelavet pesto, rugbrødssnacks, mandler og müsli samt og gode gaveideer som sirup, salt, olier, the og honning.

 

Åbningstider

Anne’s holder åbent alle ugens dage til 18:30. Du kan derfor godt nå at hente nem aftensmad inden butikken lukker. Du kan se de nøjagtige åbningstider på hjemmesiden.