Værelse i hytte på Hou Søsportcenter med kran på badeværelse og brede døre

Tilgængelige overnatningssteder i Kystlandet

Foto: Kristoffer Loft

I Kystlandet kan du finde en række overnatningssteder, som er tilgængelige for kørestolsbrugere, gangbesværede og andre personer med fysiske handicap. Vi guider til de bedste muligheder for dig med særlige behov. 

Det mest tilgængelige overnatningssted

Ved Hou Strand ligger 11 handicapvenligt indrettede feriehuse i første parket til den jyske østkyst. De rummelige huse er den perfekte base for kystferien ved Odderkysten for alle – uanset behov.

Liste
Kort
Familie  på vej ind i hytte ved Hou Søsportcenter
Foto: Kristoffer Loft

Hou Søsportcenter

Hou Søsportcenter er gearet fra top til tå til at tage imod personer med fysisk funktionsnedsættelse. De 11 feriehuse centeret råder over, er alle i ét plan og uden dørtrin. I det store soveværelse er der to hospitalssenge og der går en loftlift direkte ud til det store toilet. Køkken og stue er samlet i et stort køkkenalrum.

Andre gode valg

Liste
Kort
Montra Parkhotel Odder
Foto: Montra Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

Dette firestjernede hotel ligger i smukt placeret i hjertet af Odder har stort fokus på de fysiske adgangsforhold. Hotellet tager særligt hensyn til syns-, høre- og udviklingshandicappede samt gang-, arm- og håndhandicappede. Der tages desuden særligt hensyn til personer med læsevanskeligheder og med astma og allergi. Alle dele af parkhotellet er tilgængeligt for kørestolsbrugere. 

Læs mere
Mødelokale med udsigt på Borre Knob
Foto: Borre Knob

Borre Knob Hotel

Borre Knob har fokus på de fysiske adgangsforhold og har i den forbindelse fået gennemgået hotellet og udarbejdet en tilgængelighedsregistrering i henhold til retningslinjerne fra ”God adgang”. OBS: Overnatning på konferencecentret kan kun bookes af private i sommerferien. 

Læs mere
Sø ved Scandic hotel
Foto: Gitte Vium

Comwell Bygholm Park

Alle dele af Comwell Bygholm Park er grundig gennemgået og indrettet med tilgængelighed for øje, så alle med funktionsbegrænsninger kan få et godt og problemfrit ophold med mulighed for at komme rundt over det hele. 

Læs mere
Lobbyområdet på Hotel Opus i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Hotel Opus

Scandic Opus Horsens

Gennemtænkte, tilgængelige løsninger sikrer, at flere kan færdes på egen hånd. På Opus er der registreret “God Adgang” på følgende områder: Gang-, arm-og håndhandicappede, synshandicappede, hørehandicappede, astma og allergi, udviklingshandicappede og for folk med læsevanskeligheder. Alle dele af hotellet er tilgængeligt for kørestolsbrugere. 

Læs mere
Foto: Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Det er muligt at komme rundt i værelsesdelen og restauranten hos det smukke gamle kurhotel via blandt andet ramper, handicapparkering, handicaptoiletter, elevatorer og gelændere ved trapper. Kurvejene gennem hotellets park er også tilgængelig via fine, velholdte stier. 

Læs mere
Dobbeltværelse hos Zleep Hotel Horsens
Foto: Zleep Hotels

Zleep Hotel Horsens

Som nybygget hotel er tilgængelighed tænkt ind i byggeriet hos dette store hotel ved E45. Hotellets 12 familieværelser er handicapvenligt indrettet med brede døre og mulighed for at komme omkring på badeværelset, hvor der også er håndtag ved toilettet. Det er let at komme omkring på hele hotellet. 

Læs mere
SleepIn på FÆNSGLET
Foto: Fængslet

SleepIn FÆNGSLET

Dette unikke vandrerhjem i sygeafdelingen på det gamle Horsens Statsfængsel fra 1853 blev naturligvis ikke bygget med henblik på tilgængelighed, men der er dog gjort en indsats for at optimere oplevelsen for folk med fysisk funktionsnedsættelse. SleepIn har to kørestolsvenlige værelser, og der er både ramper og lift, som gør det muligt at komme ind i bygningen. Alt er placeret på én etage med handicaptoiletter og let adgang til badefaciliteter og fællesområder. Handicapparkering er placeret udenfor fængselsmurene, men med kørestolsvenlig adgang til overnatningsstedet. 

Læs mere

Mere tilgængelighed i Kystlandet

Badebro med kørestolsadgang
Tilgængelige naturoplevelser i Kystlandet
Vandhalla i Hou
Tilgængelige oplevelser i Kystlandet